TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

jekyll 10.02.2010 13:49

Odp: Problemy z misjami

A ja prosze o pomoc we Francji. Nie wiem, gdzie znajde nektar.

Ilona 10.02.2010 14:04

nektar możesz znaleźć w grobowcach,klikasz na stojak i na opcje "weź cały nektar",możesz również zakupić w nektarnii,ale polecam te droższe

mabda 12.02.2010 11:38

no to w jaki sposob poradzic sobie z tymi pluskwiakami? siedza mi caly czas pod ziemia i ani widu ani slychu ich :] znaczy na mapie widac, slychac tez, ale pod ziemia :D

Ilona 12.02.2010 13:14

ściągnąć najnowsza aktualizacje,bo ona podobno naprawia ten problem

asiak155 12.02.2010 14:17

A jak aktualizacji nie da się pobrać mimo wielu prób?

Starlight 15.02.2010 18:10

.

Pojedź do Egiptu - takie zadanie
Noi co w nim zrobić?
Może mi ktoś wytłumaczyć
Jak naciskam "widok Miasta" jest twraz sima i pisze "EGIPT BARDZO TANIO"
Jak na niego nacisne nic się nie dzieje.
Co mam zrobić (Jechać do Egiptu przerywając wakacje mi nic nie daje próbowałem)
Zadanie z francjii

inecita 17.02.2010 14:32

Francja dom Dutiel - ogród

Przesunęłam posągi w Domu Dutiel i przeszłam dalej, w pomieszczeniu wyżej gdzie jest nagrobek otworzyłam drzwi do ogrodu - co powinnam zrobić dalej? Opłakiwałam tego umarlaka ale nic...

Emallie 19.02.2010 17:21

Starlight - powinienes miec misje w Egipcie np.: komós cos przekazać ,zapytac. Przeczytaj dokladnie tekst związany z okazją:D
Inecita- Z tego co pamiętam pod nagrobkiem powinna byc dziura :DAle pewna nie jestem xp

Mam nadzieje ze pomoglam komus :D

kingusia1103 20.02.2010 17:59

mam do wypelnienia okazje "głeboko w zakazanym mieście" i mam znaleźć klucz tylko nie moge go znależć nigdzie...może ktoś miał już tą okazje i wie jak ją przejść...proszę o pomoc...

Gryska 20.02.2010 19:25

Odp: Problemy z misjami - Chiny

Cytat:

Napisał Cicha0 (Post 1158439)
Temat może się przydać, piszcie jeśli także macie jakieś problemy.

Utknełam moim simem w zadaniu "Przygotowania do bitwy" w Chinach. Mam osiągnąć 10 poziom umiętnosci sztuk walki i rozbić kosmiczną skałę. 10 poziom już mam, ale nie wiem gdzie jest ten skała. Wie ktos może coś na ten temat? Topór także mam.

Skałę rozbijasz podczas ćwiczeń na Łamaczu desek. Jedną z interakcji jest "rozbij kosmiczną skałę". Czasami jak ją rozbijesz, to w najbliższym sąsiedztwie sima pojawia się jakiś minerał do znalezienia - jakby "wypada" z tej rozbitej skały. Warto sobie kupić tego łamacza i trenowac w domu. Nie musisz wtedy biegac po okolicy i zbierać minerałów :o)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:27.