![]() |
Odp: Problemy z misjami
A ja prosze o pomoc we Francji. Nie wiem, gdzie znajde nektar.
|
nektar możesz znaleźć w grobowcach,klikasz na stojak i na opcje "weź cały nektar",możesz również zakupić w nektarnii,ale polecam te droższe
|
no to w jaki sposob poradzic sobie z tymi pluskwiakami? siedza mi caly czas pod ziemia i ani widu ani slychu ich :] znaczy na mapie widac, slychac tez, ale pod ziemia :D
|
ściągnąć najnowsza aktualizacje,bo ona podobno naprawia ten problem
|
A jak aktualizacji nie da się pobrać mimo wielu prób?
|
.
Pojedź do Egiptu - takie zadanie Noi co w nim zrobić? Może mi ktoś wytłumaczyć Jak naciskam "widok Miasta" jest twraz sima i pisze "EGIPT BARDZO TANIO" Jak na niego nacisne nic się nie dzieje. Co mam zrobić (Jechać do Egiptu przerywając wakacje mi nic nie daje próbowałem) Zadanie z francjii |
Francja dom Dutiel - ogród
Przesunęłam posągi w Domu Dutiel i przeszłam dalej, w pomieszczeniu wyżej gdzie jest nagrobek otworzyłam drzwi do ogrodu - co powinnam zrobić dalej? Opłakiwałam tego umarlaka ale nic...
|
Starlight - powinienes miec misje w Egipcie np.: komós cos przekazać ,zapytac. Przeczytaj dokladnie tekst związany z okazją:D
Inecita- Z tego co pamiętam pod nagrobkiem powinna byc dziura :DAle pewna nie jestem xp Mam nadzieje ze pomoglam komus :D |
mam do wypelnienia okazje "głeboko w zakazanym mieście" i mam znaleźć klucz tylko nie moge go znależć nigdzie...może ktoś miał już tą okazje i wie jak ją przejść...proszę o pomoc...
|
Odp: Problemy z misjami - Chiny
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:27. |