TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Belle Rose (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56095)

rudzielec 10.08.2010 10:41

Odp: Belle Rose

Dzięki :) następny nie prędko chyba, że dostane przykopa i wyrobie się z Vorgiem i bonusem do czwartku :D to wtedy odcinek jeszcze w tym tygodniu ^^

Mroczny Pan Skromności 10.08.2010 11:27

Przeczytałem :P
W końcu coś ciekawego :D
+ za scenę... wiesz którą :D:D
+ za dużo akcji
+ za fajne zdjęcia
Czekam teraz na bonus stulecia, czyli fantastyczną czwórkę

rudzielec 10.08.2010 14:58

Mam dwie strony Vorga :) jeśli bozia da, to do wieczora skończę i wstawie późno w nocy, albo jutro z samego rana ;)

A potem zabieram się za bonusika... mwahahahaha... :D

ps. chrupku cieszy mnie, że podobała ci się moja scena miłosna :D:D:D

_natalia_ 10.08.2010 22:00

Przeczytała na razie tylko:"By znów z tobą być" i bardzo mi się podobało za raz się biorę za kolejna cześć.
A bonusy były oczywiście super!

EDIT: Już przeczytałam jak zawsze cudowne !!
Czekam na kolejna cześć...

rudzielec 11.08.2010 10:05

chrupku masz żyć, bo kto wie, czy nie będzie kontynuacji :D
natalia cieszę się, że nadrabiasz zaległości ^^ no i że się podobało :)

muffindance 12.08.2010 15:27

Cudo. :) Dopiero teraz piszę bo wcześniej zapierało mi dech w piersiach i nie wiedziałam jaką dobra wypowiedź skleić... :)
Marco jest ciacho, ale tego chyba nie muszę pisać. :p A z tego Dantego to straszny lizus i muszę powiedzieć (bez obrazy rudzielcu :)) ze wygląda jak... padałek - wybacz, ale taka jest moja opinia. ;) Fabuła tak bardzo mnie wciągneła, że... to czyni kolejne uzależnienie do postaci komputerowej czytaj - Marco. xDDD Bonusami nie pogardzę, bo są bardzo... hmm, bo te bonusy zawierają bardzo sexi fotki Marco i pięknej Li Mei. :D
Czekam na kolejny, genialny rozdział + BONUS, który zapewne znowu mnie powali. :)

pzdr ,
Smooth .

akinimo 12.08.2010 19:31

Marco wygląda jak szafa, ale mu to pasuje xdd Li Mei ślicznie w ciąży ^^ Coś mi nie pasuje w reakcji ojca Mei - za spokojnie zareagował, nawet, jeśli zdążył się już pogodzić w faktem, że jego córka jest ze złodziejem, i będzie mieć z nim dziecko. No niby wszystko ok, ale jednak czuję podstęp.
Dante ci wyszedł. Idealnie pasuje do swojego charakteru. Ale nie mogę patrzeć na jego zdjęcia, kiedy występuje w odcinkach, bo na widok jego brwi przechodzą mnie dreszcze. Zamierzony (chyba xp) efekt został osiągnięty xdd

Cóż mogę jeszcze sklecić? Czekam na kolejne odcinki i jak to się wyjaśni z ojcem Mei...

Aki ^^

rudzielec 13.08.2010 11:09

Cytat:

Napisał _natalia_ (Post 1288922)
Już przeczytałam jak zawsze cudowne !!
Czekam na kolejna cześć...

Dziękuję! ;)

Cytat:

Napisał SmoothCriminale (Post 1289413)
Cudo. :) Dopiero teraz piszę bo wcześniej zapierało mi dech w piersiach i nie wiedziałam jaką dobra wypowiedź skleić... :)
Marco jest ciacho, ale tego chyba nie muszę pisać. :p A z tego Dantego to straszny lizus i muszę powiedzieć (bez obrazy rudzielcu :)) ze wygląda jak... padałek - wybacz, ale taka jest moja opinia. ;) Fabuła tak bardzo mnie wciągneła, że... to czyni kolejne uzależnienie do postaci komputerowej czytaj - Marco. xDDD Bonusami nie pogardzę, bo są bardzo... hmm, bo te bonusy zawierają bardzo sexi fotki Marco i pięknej Li Mei. :D
Czekam na kolejny, genialny rozdział + BONUS, który zapewne znowu mnie powali. :)

Nowa czytelniczka, czy ta skrywająca się? ^^
Co do Dantego, to się nie gniewam, bo on ma taki być :D
Noo i miło mi, że Marco się podoba ^^

Cytat:

Napisał akinimo (Post 1289539)
Marco wygląda jak szafa, ale mu to pasuje xdd Li Mei ślicznie w ciąży ^^ Coś mi nie pasuje w reakcji ojca Mei - za spokojnie zareagował, nawet, jeśli zdążył się już pogodzić w faktem, że jego córka jest ze złodziejem, i będzie mieć z nim dziecko. No niby wszystko ok, ale jednak czuję podstęp.
Dante ci wyszedł. Idealnie pasuje do swojego charakteru. Ale nie mogę patrzeć na jego zdjęcia, kiedy występuje w odcinkach, bo na widok jego brwi przechodzą mnie dreszcze. Zamierzony (chyba xp) efekt został osiągnięty xdd

Cóż mogę jeszcze sklecić? Czekam na kolejne odcinki i jak to się wyjaśni z ojcem Mei...

No wyjątkowo chyba mu pasuje wygląd "szafy" :D
Co do ojca Mei, to nie zdradzę nic :P
Efekt Dantego był zamierzony :D:D:D
Kolejny odcinek chyba w poniedziałek ^^

Searle 13.08.2010 17:46

A nie pisałam, że się pokłócą o Gabriela? :)

Cieszę się, że przedstawiasz Maxa w dobrym świetle :D

Z ojca Li równy gość. Myślałam, że będzie jakaś draka, że znów urządzi awanturę, a tu taki spokój :)

Cytat:

Ona uważała, że jej nowy kolega nic złego nie robił on, natomiast we wszystkim widział podteksty.
- przestaw przecinek przed 'on', bo to zdanie nie ma sensu.

Cytat:

nie mogąc oderwać się od jego ust.
- bez 'się'

Cytat:

usiadł na maskę auta
- masce

Cytat:

Obiecuje ci, że nigdy więcej
- obiecuję

Cytat:

kiedy odwiedziłam kilka razy rezydencje Lambertów
- rezydencję

Cytat:

dokładnie za nim zabrali go ludzie Lamberta
- zanim

Cytat:

- Nie powiedziałem, że chce oddać córkę
- chcę

rudzielec 14.08.2010 15:57

Searle obiecuję, że wezme się dzisiaj wieczorem za to poprawianie bo jak na razie nie miałam na to czasu :)

Ah i jeszcze taka mała informacja...
wprawdzie Liv zostawiła ją na początku FS, ale chciałabym żeby wszyscy którzy czytają a nie zaglądają na początek opowiadania, ją zobaczyli.
Cytat:

Liv edit: Temat został wyczyszczony. Nie dawałam już warnów/banów za spam, bo chyba pół forum by poleciało. Pilnujcie się, bo następnym razem Wam nie odpuszczę. Poleciała prawie połowa postów, poubywało trochę Wam na licznikach, więc radzę się pilnować.
także proszę was, żebyście pisali tylko na temat,
czyli o odcinkach i ewentualnie bonusach :)
ps. i przyszykujcie się na czyszczenie również reszty działu FS... :rolleyes:

EDIT: ale już poprawiłaś Liv :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:25.