![]() |
Odp: Belle Rose
Dzięki :) następny nie prędko chyba, że dostane przykopa i wyrobie się z Vorgiem i bonusem do czwartku :D to wtedy odcinek jeszcze w tym tygodniu ^^
|
Przeczytałem :P
W końcu coś ciekawego :D + za scenę... wiesz którą :D:D + za dużo akcji + za fajne zdjęcia Czekam teraz na bonus stulecia, czyli fantastyczną czwórkę |
Mam dwie strony Vorga :) jeśli bozia da, to do wieczora skończę i wstawie późno w nocy, albo jutro z samego rana ;)
A potem zabieram się za bonusika... mwahahahaha... ps. chrupku cieszy mnie, że podobała ci się moja scena miłosna :D:D:D |
Przeczytała na razie tylko:"By znów z tobą być" i bardzo mi się podobało za raz się biorę za kolejna cześć.
A bonusy były oczywiście super! EDIT: Już przeczytałam jak zawsze cudowne !! Czekam na kolejna cześć... |
chrupku masz żyć, bo kto wie, czy nie będzie kontynuacji :D
natalia cieszę się, że nadrabiasz zaległości ^^ no i że się podobało :) |
Cudo. :) Dopiero teraz piszę bo wcześniej zapierało mi dech w piersiach i nie wiedziałam jaką dobra wypowiedź skleić... :)
Marco jest ciacho, ale tego chyba nie muszę pisać. :p A z tego Dantego to straszny lizus i muszę powiedzieć (bez obrazy rudzielcu :)) ze wygląda jak... padałek - wybacz, ale taka jest moja opinia. ;) Fabuła tak bardzo mnie wciągneła, że... to czyni kolejne uzależnienie do postaci komputerowej czytaj - Marco. xDDD Bonusami nie pogardzę, bo są bardzo... hmm, bo te bonusy zawierają bardzo sexi fotki Marco i pięknej Li Mei. :D Czekam na kolejny, genialny rozdział + BONUS, który zapewne znowu mnie powali. :) pzdr , Smooth . |
Marco wygląda jak szafa, ale mu to pasuje xdd Li Mei ślicznie w ciąży ^^ Coś mi nie pasuje w reakcji ojca Mei - za spokojnie zareagował, nawet, jeśli zdążył się już pogodzić w faktem, że jego córka jest ze złodziejem, i będzie mieć z nim dziecko. No niby wszystko ok, ale jednak czuję podstęp.
Dante ci wyszedł. Idealnie pasuje do swojego charakteru. Ale nie mogę patrzeć na jego zdjęcia, kiedy występuje w odcinkach, bo na widok jego brwi przechodzą mnie dreszcze. Zamierzony (chyba xp) efekt został osiągnięty xdd Cóż mogę jeszcze sklecić? Czekam na kolejne odcinki i jak to się wyjaśni z ojcem Mei... Aki ^^ |
Cytat:
Cytat:
Co do Dantego, to się nie gniewam, bo on ma taki być :D Noo i miło mi, że Marco się podoba ^^ Cytat:
Co do ojca Mei, to nie zdradzę nic :P Efekt Dantego był zamierzony :D:D:D Kolejny odcinek chyba w poniedziałek ^^ |
A nie pisałam, że się pokłócą o Gabriela? :)
Cieszę się, że przedstawiasz Maxa w dobrym świetle :D Z ojca Li równy gość. Myślałam, że będzie jakaś draka, że znów urządzi awanturę, a tu taki spokój :) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Searle obiecuję, że wezme się dzisiaj wieczorem za to poprawianie bo jak na razie nie miałam na to czasu :)
Ah i jeszcze taka mała informacja... wprawdzie Liv zostawiła ją na początku FS, ale chciałabym żeby wszyscy którzy czytają a nie zaglądają na początek opowiadania, ją zobaczyli. Cytat:
czyli o odcinkach i ewentualnie bonusach :) ps. i przyszykujcie się na czyszczenie również reszty działu FS... :rolleyes: EDIT: ale już poprawiłaś Liv :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:25. |