![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
a pamiętacie wampiro-simoroślo-zombie-wilkołaka? :D
|
Ja miałam wampirorośloczarodziejowilkołakozombi
|
Woow . Bardzo się ciesze że bd zwierzaki nigdy nie mogłam się ich doczekać .. no i jeszcze te koniee . . xp .. Szkoda że dopiero w październiku .. no ale cóż w piątek wyszły The Sims Średniowiecze.. Ale zawsze ta premiera może się przesunąć , wcześniej lub później. Tak było z grą podstawowa miala wyjsc w lutym a wyszła w czerwcu ;//
|
Ja miałem rodzinkę w dwójce : Zombi,Duch,Simorośl,Wilkołak a reszta Czarodzieje xD (Dla mnie WRÓŻKI a CZARODZIEJE to to prawie to samo ^^).
|
Wróżki Mają Skrzydła , Pyłem sypią (kurz xD)
I poza tym raczej gadajmy o tym w Pokoleniach , bo to nie jest związane ze Zwierzaki , chyba , że Wilkołak , fajnie by było gdyby Wilkołaki aportowały xD |
Ja bym poprosiła jeszcze o pingwiny(chociaż połączenie pingwina cesarskiego, a zwierząt charakterystycznych dla amerykańskich lasów, byłoby co najmniej dziwne :D) i Misia Niejadka z ts1, to była taka "pozytywna" postać :D
|
Koło miasta powinien rosnąć lasek w którym można byłoby spotkać lisa albo wilka.I na przykład Sim miały negatywny nastrójnik.
|
No i Pieski by tam szczały :P
|
Bluszczyk,nie rób spamu ;p Jak już piszesz to nie 4-7 wyrazów tylko kilka zdań.Co wnosi do tematu "TS 3 - Zwierzaki" że psy będą w lesie szczały ? Wiadomo przecież to ;d Chociaż...
|
Sorka , może tak będzie lepiej :
W tym lasku psy będą wypróżniały swe zapełnione pęcherze . :P A do tematu : Coraz bardziej interesuje mnie wygląd wilkołaczka , Będę mógł zrobic zmierzch :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:08. |