![]() |
Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.
Cytat:
|
Dziś zrobił mi się synek i ma tą lalę :D A że małych dzieci nie lubię to jest już w wieku podstawówkowym :) Ta lala jest okropna :O Łazi po willi, biega okropnie a jak syn śpi to się zmienia na lepsze- w zabawkę.
Ma na imię skarbek i jest dobry, gderliwy i przyjacielski. |
A jak najłatwiej dowiedzieć się cech WP ?
|
Interakcja pogawędki do tego służy. Można dodatkowo kupić dzieciakowi nagrodę szczęścia "spostrzegawczy", wtedy szybciej poznaje cechy WP. Jeśli masz NRaas Master Controller'a, to klikasz na WP, NRaas\Master Contorller\Opcje Zaawansowane\Cechy Charakteru\Zmień. Możesz niczego nie zmieniać, ale wiesz jakie ma. Ważne, to nie grzebać w jego "ukrytych" cechach.
|
Dzięki, tylko przy pogawędkach, rzadko mój Sim znajduje cechy u drugiego, chyba, że są wspólne.
|
a moi wogóle nie poznają :/
|
Jak wspomniała Annie mój dzieciak ma nagrodę spostrzegawczy :)
Istnieje również interakcja "poznaj" :) |
Jest też tak, że o ile WP ma cechę np. poczucie humoru, a Twoje simowe dziecko opowie dowcip to wyskakuje, że ma cechę poczucia humoru czy cos takiego
|
W końcu mam nastolatka, więc wyślę klonów swoich dorosłych Simów do internatu, a wtedy bardzie się skupie się na nastolatku. Mam pytanie studniówka to nie to samo co zakończenie szkoły w The Sims 3, które widać na okładce ?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:41. |