![]() |
Odp: By Nesyetta :)
o, naprawde? nie zauwazylam nawet, w kazdym razie mnie sie to nie podoba. ;p
|
No mnie właśnie też się tak ''robi'', jak simowie stoją przy wodzie ^^
Dzięki vigero :3 Tobie, Rosemarie już dziękowałam, ale dziękuję jeszcze raz :) |
Piękna simka. Cudny odcień skóry, śliczne oczy, fajna fryzura, prezentacja też dobra. Skojarzyła mi się z królewną Śnieżką :)
|
OMG! :O
Jaka ona jest śliczna! Też chce z nią pakt zawrzeć *.* 10/10. przypomina mi trochę główną bohaterkę sagi Nieśmiertelnych - Ever, tylko że ona w książce prawdopodobnie ma blond włosy :D |
No, ona ma właśnie blond włosy, ale ja zawsze wyobrażałam ją sobie z czarnymi -,-
Dlatego postanowiłam ją zrobić taką, jaką ją sobie wyobrażam ^^ Chociaż... może to Drina ;) Co do paktu... No wiesz, musisz popytać, bo nie wiem, czy się zgodzi ;p Dzięki ^^ |
Ładna, ładna chociaż cienka jakość zdjęć.
W każdym razie simka bardzo mi się podoba ;) |
Moim zdaniem bardzo ładna. Za wyjątkiem nosa, który definitywnie bym zmieniła, szczególnie szerokość mostka. Ale jakbyś to zrobiła, to automatycznie usta będą wydawały się za małe.
Ale i tak podoba mi się taka, jaka jest. ^ ^ |
Vipera- Wiem, ze słaba jakość. Niestety szybkość mojego neta nie pozwala mi wysłać plików dużej wielkości -_-' Dzięki za komenta :P
Yuki- Dzięki ^^ Właśnie takie noski mi się podobają ^^ Sama mam za szeroki (według mnie) dlatego jakoś tak się przyzwyczaiłam do robienia moim simkom wąskiego :D |
Cytat:
Drina nie miała rudych włosów? :O No może się spytam, jak będzie mi się chciało :3 |
No to Drina też kojarzy mi się z czarnymi, najwyraźniej O.o
Dawno to czytałam, to nie wiem, jak to było ^__^ Dobra, ale nie róbmy offtopu ;p Tak, czy siak dzięki ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:43. |