TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Simki by Kestrel (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61607)

M3Lcik 12.06.2013 18:50

Odp: Simki by Kestrel

Morrigan nie skomentuje ale Thea bardzo mi się podoba.

Muse 12.06.2013 20:46

Tworzysz wyjątkowe simy, ale ich realistyczne twarze mnie przerażają. Chyba za bardzo skupiasz się na części wizualnej, niż na samym przedstawieniu sima.

lizzielovesit 18.08.2013 14:33

Morrigan ma tragiczną twarz.
Thea wyszła wręcz pięknie. Jej usta/szczęka wciąż jest zapadnięta, ale wygląda lepiej niż u poprzedniczek.

ajditia 22.08.2013 21:50

Wybacz, ale Morrigan to porażka :( Ten brzuch... Ale Thea ładna!! :D Fajnie Ci wyszła :)

Agor-ia 23.08.2013 18:16

Morrigan nie jest taka zła. Nie podobają mi się te wydęte usta. Za to imię ma boskie :D
Generalnie rzecz biorąc, to robisz dość ciekawe simki, nie takie typowe simlaleczki, jakich pełno. Jednak podejrzewam, że żaden z Twoich tworów by mi się nie spodobał - kwestia gustu. O Monique (chyba) widziałam chorobliwie chude ręce, zupełnie nie moja bajka, tak samo jak sześciopak na kobiecym brzuchu. Poza tym same simki sprawiają wrażenie zimnych i wyrachowanych - z pewnością bym ich nie polubiła w realnym życiu ;)

Kestrel 04.09.2013 13:41

Być może sprawiają takie wrażenie, ale może wynika to z faktu, że nigdy nie byłam fanką urody typu "dziewczyna z sąsiedztwa", czyli banalnej, nijakiej, bezpłciowej, przeciętnej urody, która z pięknem rzadko kiedy ma cokolwiek wspólnego. Sześciopak na brzuchu to kwestia gustu, wolę osobiście wysportowany brzuch niż nawet szczupły, a galaretowaty :P

Diana 04.09.2013 15:51

Twoje simki są świetne! Przejrzałam cały temat i niestety jest ich za dużo aby komentować każdą z osobna, ale są naprawdę piękne *_*
Morrigan bardzo mi się podoba wbrew niektórym opiniom. Jak dla mnie jest super! Wgl lubię takie simki poważne i z charakterem <33333
Chciałabym kiedyś umieć robić takie świetne simki jak ty. :D

Muffshelbyna 04.09.2013 16:14

Chciałam napisać to samo, co Diana.
Twoje simki są piękne, dojrzałe, kobiece, realistyczne. Cudo po prostu. *.*
Nie kumam, co ludziom nie podoba się w Morrigan. Jej brzuch jest świetny, sama bym chciała mieć taki. :D
Ogólnie jest bardzo ładna, ta realistyczna twarz i piękne włosy...

Thea kojarzy mi się z jakąś elegancką gwiazdą dużego ekranu. :D
Włosy są cudowne, bardzo podoba mi się też makijaż.

Jeśli chodzi o inne simki: Nina, Vivienne i Tyra są świetne.
Czekam z niecierpliwością, aż wstawisz coś nowego! :D

Myrtek 04.09.2013 16:58

Thea - ładne buty, super sukienka i piękne loki. Z twarzy również atrakcyjna bardzo, więc wszystko na plus.

Morrigan - niestety, ale myślę, że jest najzwyczajniej w świecie brzydka. Przepraszam za wyrażenie, ale nie gustuję w koninie. Sądząc po nisko osadzonych, wypchanych olejem czy Bóg wie czym ustach, ktoś tu się inspirował panną Natalią Siwiec. Trąbą zaś (czyt. nosem) wprawiła w depresję słonia. Stanowczo za długi ten kinol. :o

Poza tym, jest ok - brzuszek mi się podoba, pasuje do niej. Taka fajna trenerka fitnesu, pilatesu czy jeszcze czegoś, czego nazwy nigdy nie spamiętam. Włosy ładne - sprawiają wrażenie naturalnych.
Ciałko piękne, ale twarz stanowczo za męska - po prostu - mało kobieca, zbyt pociągła, (moim zdaniem) totalnie nieudana.

Agor-ia 04.09.2013 19:27

@Myrtek - może męskość twarzy była zamierzona. W końcu androgeniczna uroda jest teraz w modzie :D (nie żebym była fanką tego trendu, brrr...)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:44.