![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Ja tylko mam nadzieję, że nie będzie jak w dwójce. Przeziębić się można było, ale leków żadnych nie dali. Sim miał "odpoczywać i ciepło się trzymać"... Ja chcę antybiotyków! :D
|
Haa, dokładnie! I jeszcze przydałyby się kontrolne wizyty u lekarza =D
ahhh, marzenia 3 |
Oo to by było fajne :D Jeszcze astmę, zawały, choroby genetyczne itp mogliby dać *-*
|
ooo, tak tak <33 to by było fajnie ^^
|
No jasne! Może niech jeszcze raki i białaczki mają... Brrr... Nie cierpię chorób... Może nawet bardziej niż wampirów. Owszem alergia, czy przeziębienie, są spoko, urealniają rozgrywkę, o ile dadzą też leki, bo leżenie w łóżku to dla mnie żadne leczenie. Jednak w moim otoczeniu jest dużo chorób i znam te paskudy od podszewki, nawet wampirom ich nie życzę :P
|
Będzie tylko przeziębienie i alergie.. Nie będzie żadnych białaczek, raków, wirusów HIV ani nic innego..
Fajnie że niebo przed burzą będzie się robiło takie ciemne.. doda to grze realizmu |
oooojaa, HIV by był fajny ^^ XDD czasem fajnie pomęczyć sima :P w tym dodatku ma dojść jakas nowa praca/profesja?
|
Dojdzie tylko zawód dla kosmitów..
Będą mogli być obiektem testowym A poza tym żadnej nowej kariery nie będzie |
Co do leków, to jak nasz sim będzie przeziębiony, to trzeba będzie odpoczywać, a jak będzie alergia, albo zacieszasz się z kichających simów , albo idziesz do szpitala i ją wyleczysz... JA WOLĘ ZACIESZ. <3
|
Jak nie będzie leków to wtopa. Jak znam siebie, to po prostu z kodem usunę nastrójnik i z głowy :P Tak robię z kryzysem wieku średniego.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:48. |