![]() |
Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.
pytanie może nie na temat, ale nie wiedziałam gdzie je zadać.. czy istnieje możliwość ustawienia tej 'wielkiej wanny' sauny czy jak to się nazywa na piętrze?
|
Tak, ale piętro niżej musisz mieć odpowiednio dużo wolnego miejsca pod nią
|
Czy to jest bug, czy normalne, że podczas deszczu wykonując interakcję rozmowy z innymi simami, chowają parasolki i mokną? Rozumiem, że np. podczas zbierania czegoś musi schować ją do plecaka, ale żeby podczas rozmów?
|
Nie jest to bug ale niedopracowanie, simowie mogą trzymać parasolki tylko podczas zwykłej rozmowy we dwójkę, przy innych opcjach "rozmawiających" już chowają parasole.
|
W wyniku trafienia mojej simki piorunem wybuchł mi w domu pożar. Przejechała straż pożarna - dwóch strażaków. Jak wszystko ugasili jeden odjechał, a drugi został i stał przy drzwiach. Nie mogę przeprowadzić z nim żadnej interakcji, udało mi się zaprosić go do gry w piłkarzyki - teraz stoi w piwnicy Jak się go pozbyć?
|
ametka - W okno kodów (ctrl+shift+c) wpisz testingcheatsenabled on/off,po czym kliknij na strażaka trzymając ctrl i są tu dwie opcje :
1. usuniesz go, 2. dodasz go do rodziny i go wywalisz. Mam nadzieję,że pomogłam :) |
@ametka rozwiazan jest pare. Naciskasz ctrl + shift + c, wpisujesz testingcheatsenabled true, naciskasz shifta jednoczesnie naciskajac na sima, potem dajesz obiekt -> usun to.
Lub wpisujesz w konsole kodow resetsim imie i nazwisko sima lub sciagasz nraasa i usuwasz sima za pomoca niego. |
Dzięki Wam! Udało się :)
|
Czy w The Sims 3 Cztery Pory Roku da się jakoś zbudować szklarnie? Zakupiłabym ją ze store, ale brakuje mi 1300-1500 simpoints ;(
|
RaspberryXD - nie można. :C Są chyba na to jakieś mody,nie wiem. :) Ja zbudowałam szklarnię w taki sposób,że normalnie pomieszczenie,z oknami dużymi i dach normalnie. ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:55. |