![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Ktoś napisał na stronie wcześniej (chyba Liv) , że już wiadomo, dlaczego nie widzimy dzieci. DLACZEGO? ;-; Nie mogę tego nigdzie znaleźć. ;c
EDIL, neville, Administrator Centrum Simów napisał na Facebooku, że to dopiero jest demonstracyjna wersja gry (coś takiego) więc możemy się spodziewać zmian. Chyba. |
No interfejs juz na plus, choc dalej cos mi w nim nie lezy. No ale skoro chca gre opchnac na mobilaki to nie ma co sie dziwic. Wymagania nie dziwia, skoro grafika jest jaka jest. Choc podejrzewam ze sa i tak zanizone znajac partactwo ea... Ogolnie jestem na nie, slodki styl dlla rzygajacych tecza slit dzieciaczkow, odrzuca mnie wystarczajaco mocno. I zadne *****iste imocje sytuacji nie ratuja. Bede sie jednak przygladac tej odslonie serii, moze jest cos co mnie zainteresuje i dzieki czemu mienie zdanie.
|
Bluszczyk, Lubie - na DOTsim zostało wyjaśnione, że ze względu na to, że jest to właśnie wersja bardzo demonstracyjna gry (pre-alpha), nie zostały pokazane inne grupy wiekowe. Podobno jednak ma ich być 5 (co mnie w sumie dziwi, no bo może i wywalą młodych dorosłych, ale jeśli tak, to co np. z niemowlętami? Bo emeryci mają być.)
|
@up, o dzięki, nie widziałem tego tam :)
O i co do tych emocji, ciekawe mnie, czy będzie można zmieniać je za pomocą kodu, takim jak testingcheatsenabled w TS3. ;) i czy będą punkty szczęścia. |
Tak w ogóle nie wiem czy zauważyliście, ale w The Sims 4 najwyraźniej nie uświadczymy już SpeedTree z TS3. Normalnie bym się ucieszył, ale o ile roślinność w TS3 potrafiła wyglądać naprawdę ładnie, w TS4 bardzo kojarzy mi się z... No właśnie z dwójką. Mam nadzieję, że robienie do nich dodatków będzie łatwe, bo to z pewnością będzie pierwsza rzecz, jaką postaram się całkowicie przerobić.
|
Nie chcę żeby wywalali młodych dorosłych. :C Ta grupa wiekowa jest moją ulubioną. Jak oglądałam te zdjęcia i mnie szlag trafi jeśli będzie tyle ubrań. Chociaż jestem niemal całkowicie pewna, że dodadzą jeszcze więcej ubrań.
|
Nie martwcie się - co do ubrań jestem PEWNA (ręczę za EA!), że będzie ich więcej :)
Jeszcze cytując z MTS a propos grupy wiekowej, dla której tworzona jest gra: Cytat:
EA i TS4 potrafią wywołać uśmiech na twarzy :D |
@Livka - dzięki, już się martwiłem, że będzie z tymi grupami taki system jak w TS1... :>>
Mi również nie podoba się, że zabrali możliwość nadawania ubraniom własnych kolorów, nie lubię domyślnych :/ + wiadomo jak będzie z komunikacją? |
Takie tam odnośnie grafiki otoczenia.
The Elder Scrolls - Oblivion(2006): http://i.imgur.com/XjijitUl.jpg The Sims 3(2009): http://i.imgur.com/FXIkjHLl.jpg The Sims 4 (2013/2014?): http://i.imgur.com/SaEV5Rll.jpg |
ceaseum, wyskakiwanie z takimi screnami od latoy to trochę nie teges, bo jej folder download/mods waży jakieś 10GB, więc praktycznie tam 80% przedmiotów jest CC, a do ts4 nie ma na razie NIC. :C
+zdjęcie jest z 2013. ts4 też tak może wyglądać 5 lat po premierze |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:23. |