![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
browary próbowałyśmy wprowadzić, nie dało sie bo nie mamy FTP, a reputacji nie dało się podzielić tak, zeby były same "plusy" [chyba ze nie jestem wtajemniczona]. jeszcze się coś pomyśli, ale cierpliwości... :fsad:
Ata - problem został przedstawiony, nie ma sensu pisać kilku postów o treści "zgadzam się". przyjdzie Pink, wypowie się, wtedy się dogadacie co do zadania/regulaminu. bo jak na razie w tamtym temacie jest jedna, wielka prywata. |
czyli znowu jesteśmy w czarnej dupie, bo nikt nie ma uprawnien :| ...
w takim razie życzę powodzenia w tym myśleniu, i chyba tyle :/ |
Chciałam się zapytać, dlaczego dwa razy zniknął mi "lajk" przy poście?
Chodzi o tego posta. Skąd wiadomo, że nie dostałam go za ładnie wykonane zdjęcie? (= moja twórczość) |
Cytat:
ja też mam 10, bo zniknęły ;) |
No dobra, tylko że taki "reset" był dwa razy!
To było tak, że miałam 11 przed pierwszym "resetem", więc ten ktoś widząc, że stary lajk przepadał, dał go jeszcze raz. I ponownie go wcięło :| |
U mnie też zniknęły
|
Wczoraj... Ale tego ponowionego lajka dostałam dzisiaj ok. 2 w nocy :|
Wgl czemu masz tylko 1 punkt? :D |
Ktoś pewnie uruchomił przeliczenie reputacji i dał jako wartość wyjściową 0 punktów zamiast 10. Apo pousuwała mi reputację z 2007-2013 i w związku z tym teraz mam tylko jeden punkt.
|
Liv, ja tez dostalem reputacje o 2 w nocy, ale nadal ja mam. czyli to musialo byc usuwane recznie imo.
|
Nie wiem czy dobry temat, ale
http://static.tumblr.com/usjafj7/wPC...untitled-1.png Da się coś z tym zrobić? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:21. |