![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Dziewczyna wydała mi się dziwna, puszyła się przede mną i eksponowała swoje wdzięki. Część mnie odczuwała z tego powodu satysfakcję, jednak postanowiłem nie patrzeć na te szczegóły.
-Nie sądzisz że jest już za późno na to żeby chodzić samemu po parku?- zapytałem z niepokojem.- Chodźmy, odprowadzę Ciebie do domu. |
Yuki?- zastanawilem sie To chyba ta dziewczyna co patrzyla na mnie krzywym wzrokiem. Niewiem dlaczego.Pozno juz, milo bylo cie poznac Cheyenne- wstalem i podalem jej reke na pozegnanie
|
Do widzenia. To mój numer. Dzwoń, jeśli coś wymyślisz.- wcisnęłam mu kartkę w dłoń.
|
-Miło z twojej strony. - Odpowiedziałam. - Dopiero się tu sprowadziłam, nikogo nie znam, nic nie znam. No znam swój adres. I poznałam Ciebie.
Uśmiechnęłam się delikatnie ale nie na tyle by mógł to zauważyć. Miałam nadzieję dostać od niego numer. Albo niech on go ode mnie zechce. Fontanno błagam. Jedno życzenie spełniłaś drugie też Ci nie zaszkodzi. |
Zauważyłem że dziewczynie jest najwyraźniej chłodno, albo udawała by wzbudzić moje współczucie. Zdjąłem swój płaszcz i nałożyłem go na nią.
Poszliśmy pod wskazany przez dziewczynę adres. Miasto wyglądało o tej porze niezwykle urokliwie. Postanowiłem że miło by było kiedyś gdzieś się jeszcze spotkać, nie koniecznie przypadkiem. Dałem jej swoją wizytówkę, gdyż akurat miałem kilka w kieszeni. Do domu wróciłem sam, w towarzystwie wspaniałej nocy w San Francisco. |
O nie! Zapomniał zdjąć ze mnie swego płaszcza. A może to był tylko pretekst do kolejnego spotkania? Spojrzałam na wizytówkę. Jutro zadzwonię niby mimochodem aby poinformować o tym że jestem w posiadaniu jego płaszcza. Czas spać. Mam nadzieję, że będę miała bardzo miłe sny.
|
Qwerty może mieć trochę racji. Andrew jest podejrzany i broni Björk - pewnie oboje są w mafii. Ale Aleksandra też jest dziwna - ten cały motyw z szaloną ekolożką.....
|
Wstałem wcześnie rano, aby nie spóźnić się na apel. Mieliśmy wspólnie przedyskutować kwestię Mafii. Słyszałem, że jest niebezpieczna, a wczoraj okazało się,że faktycznie grasuje w naszej okolicy.
Sam nie wiem, kogo podejrzewać. Wczoraj myślałem o Bjork, ale co, jeśli się mylę? A może to Pinki? Jest jedną z osób, które wprowadzają zamęt skomplikowaną fabułą. Może robi to celowo, aby zmniejszyć nasze szanse? Postanowiłem powiedzieć o tym otwarcie. Ciekaw jestem opinii innych. |
Wczorajszy dzień był dziwny. Nie pamiętam prawie nic. Ciagle zastanawiam się jak znalazłam się w domu. Dopiero teraz zaczyna do mnie docierać, że SF naprawde grasuje MAFIA. Czas działać. Zostawiłam kartkę z informacją, że chce pogadac. Spotkanie o 17.
|
Moje trzecie oko, intuicja i wnętrzności upasionego gołębia wskazały mi niejaką Fallen Forbes jako bardzo groźnego asystenta zastępcy menadżera kierownika przewodniczącego szefa mafii. Po prostu wiem, że to zła kobieta - nie pracuje zarobkowo, całe dnie ogląda seriale telewizyjne i opycha się kotletami.
Niechaj dobre energie świecą i krążą nad duszą Motyki[*] Niechaj jego ciało stanie się pokarmem i przywróci radość oraz spokój łącząc się z naturą, żywiąc nas oraz naszych potomków, którzy stąpają po tym padole. Niechaj jego soki i rozkładające się szczątki użyźniają naszą matkę Gaję. Wierzę, że spotkamy się w przyszłym cyklu życia. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:57. |