![]() |
Odp: The Sims 2 Ultimate Collections - problemy
Ja nie mam, a jeśli ja nie mam, to wiedz, że jest wysoce prawdopodobne, że nikt inny na tym forum też nie ma.
|
Od jakiegoś czasu próbuję włączyć grę The Sims 2 Ultimate Collection pobrane z Origin, niestety, gdy jestem przy wybieraniu miasta pojawia się komunikat typu ''Dodatek The Sims 2 Na Studiach został odinstalowany. Możesz kontynuować, jednak wszystko lokacje studiów zostaną usunięte, a simowie w wieku studenckim wrócą do rodzinnego miasta jako dorośli. Jeżeli chcesz zachować swoje dane, zainstaluj panownie The Sims 2 na studiach'' :( Jeszcze mi gorzej, bo miałam kiedyś (przed wersją z Origin) płytę University, ale zostawiłam w innym domu, tzn. nie mam do niej już więcej dostępu. Pomyślałam, że jeżeli nawet pobiorę grę z internetu to nie będzie to przestępstwo (mam gdzieś płytę, nie?) i już je wypakowałam, ale nie mam opcji setup, więc kicha. W ogóle jestem w tej instalacji zielona :( Pomocy, proszę! Nie mam pojęcia co ze sobą zrobić, i jak odzyskać moje studia,bo przecież nie kontrolowałam ich odinstalacji i nie rozumiem, jak to naprawić :cry:
|
Cytat:
|
No właśnie nie mam już gry na Originie :/
|
Co chcesz przez to powiedzieć? Gry przypisane na Origin nie powinny znikać :P
|
Może kupiła dostęp do konta z tą grą na allegro i miała czasu na korzystanie z niego przez 24h? Takie aukcje niestety są, a The Sims 2 NADAL SĄ ZA DARMO. Wystarczy porozmawiać z angielskim konsultantem EA :)
|
gdzie jest Warsztat w tej wersji gry?
|
Cytat:
|
Ja dopiero w lipcu '15 nabyłam - więc z pewnością Tobie by też się udało :)
Mam pytanie - może ktoś się orientuje. Czy można podmienić pliki sąsiedztw z Ultimate Collection na pliki sąsiedztw z Simsów zainstalowanych w "sposób naturalny" (tj. po kolei, z płyty) - teraz mam UC, a brakuje mi moich rodzinek z Simsów instalowanych z płyty :( |
myślę, ze można, ja tak zrobiłam i nie było problemu :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:44. |