TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2 Ultimate Collections - problemy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67019)

Liv 07.12.2015 18:42

Odp: The Sims 2 Ultimate Collections - problemy

Ja nie mam, a jeśli ja nie mam, to wiedz, że jest wysoce prawdopodobne, że nikt inny na tym forum też nie ma.

TheSimsManiak 02.01.2016 20:44

Od jakiegoś czasu próbuję włączyć grę The Sims 2 Ultimate Collection pobrane z Origin, niestety, gdy jestem przy wybieraniu miasta pojawia się komunikat typu ''Dodatek The Sims 2 Na Studiach został odinstalowany. Możesz kontynuować, jednak wszystko lokacje studiów zostaną usunięte, a simowie w wieku studenckim wrócą do rodzinnego miasta jako dorośli. Jeżeli chcesz zachować swoje dane, zainstaluj panownie The Sims 2 na studiach'' :( Jeszcze mi gorzej, bo miałam kiedyś (przed wersją z Origin) płytę University, ale zostawiłam w innym domu, tzn. nie mam do niej już więcej dostępu. Pomyślałam, że jeżeli nawet pobiorę grę z internetu to nie będzie to przestępstwo (mam gdzieś płytę, nie?) i już je wypakowałam, ale nie mam opcji setup, więc kicha. W ogóle jestem w tej instalacji zielona :( Pomocy, proszę! Nie mam pojęcia co ze sobą zrobić, i jak odzyskać moje studia,bo przecież nie kontrolowałam ich odinstalacji i nie rozumiem, jak to naprawić :cry:

Hebe 02.01.2016 22:28

Cytat:

Napisał TheSimsManiak (Post 1868396)
Pomyślałam, że jeżeli nawet pobiorę grę z internetu to nie będzie to przestępstwo (mam gdzieś płytę, nie?)

To nadal piractwo. Ściąganie nielegalnej kopii to ściąganie nielegalnej kopii :fun: Ale po co to robisz skoro masz UC na koncie Origin? Po prostu odinstaluj całe UC (np. za pomocą CCleanera, a potem dla pewności przeczyść rejestr) i zainstaluj ponownie ;)

TheSimsManiak 09.01.2016 15:44

No właśnie nie mam już gry na Originie :/

Hebe 10.01.2016 12:37

Co chcesz przez to powiedzieć? Gry przypisane na Origin nie powinny znikać :P

LepkiePaluszki23 10.01.2016 12:47

Może kupiła dostęp do konta z tą grą na allegro i miała czasu na korzystanie z niego przez 24h? Takie aukcje niestety są, a The Sims 2 NADAL SĄ ZA DARMO. Wystarczy porozmawiać z angielskim konsultantem EA :)

Dżiglipaff 10.01.2016 23:00

gdzie jest Warsztat w tej wersji gry?

Kędziorek 11.01.2016 00:05

Cytat:

Napisał Dżiglipaff (Post 1868825)
gdzie jest Warsztat w tej wersji gry?

Folder Fun with Pets (Zabawy ze Zwierzakami) -> SP9 -> CSBin

Księżniczka Mordoru 12.01.2016 13:18

Ja dopiero w lipcu '15 nabyłam - więc z pewnością Tobie by też się udało :)
Mam pytanie - może ktoś się orientuje. Czy można podmienić pliki sąsiedztw z Ultimate Collection na pliki sąsiedztw z Simsów zainstalowanych w "sposób naturalny" (tj. po kolei, z płyty) - teraz mam UC, a brakuje mi moich rodzinek z Simsów instalowanych z płyty :(

Rainbow 12.01.2016 13:35

myślę, ze można, ja tak zrobiłam i nie było problemu :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:44.