![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
MPS, czuje ze teraz cie mafia kropnie. Morgana robiła to samo w tamtej edycji, tlumaczyla nam jak działała mafia itp i zabili ją tego samego dnia xD
Moim zdaniem w mafii nie jest Pinki i SPC, oni są po prostu gimbazą i lubią się kłócić (kto to mówi xD). Juliet na siłe pragnie być zabawna i chce by zwracano na nią uwagę, nic poza tym. Krewzwódką jest tępy jak mój nóż do chleba i pewnie by sie juz sam wydał (tzn ze wierze mu na slowo bo go lubie poza mafia :C) Na Apo zagłosowałabym w ostateczności, może być w mafii a może nie, ale wysuwa dobre podejrzenia i mocne argumenty. Na Qwerty'ego moge zagłosować, choć wątpie żeby był w mafii no ale na kogoś w końcu trzeba :D Jest jeszcze Don i u niego jest tak samo jak z Apoklipsą. ;p Cytat:
stalker |
A ja jestem ciekawa, czemu mnie nikt nie oskarża. Jestem szara myszka, to pewnie dlatego. Cos czuje ze dzisiaj mnie juz nie będzie..
|
Orko, po tym co napisałaś może jednak mnie nie wyeliminuje xD Mam taką nadzieję w każdym razie. Poprzednio nie mogłem brać udziału w grze, więc teraz chciałbym sobie pograć dłużej :)
|
Nie wiele rzeczy robi na mnie wrażenie, ale śmierć Bjork mną wstrząsnęła. Bardzo dobrze mi się z nią współpracowało...może to ja miałam być celem. Sama już nie wiem. Czas się ogarnąć i rozszyfrować kto za tym stoi.
|
Hmm. Mam wolną chwilę, więc rozmyślam, kto to może być.
Mam kilka wytypowanych osób, ale waham się. Musimy się zastanowić nad tym, kto za tym stoi. |
Osoba na którą będę dziś głosował to Ktoś. Strasznie podejrzana jest moim zdaniem.
|
czesc mieszkancy! :3
|
zostały 4h, na kogo głosujemy?
|
Ja chyba zaglosuje na Juliet :)
|
Don, a ja mialam wlasnie ciebie proponować;p za cicho siedzisz coś