![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
^ Nie zapominajmy o CD Projekt RED, które powinno dostać nagrodę za obsługę klienta.
Cytat:
A reszta czytanki tutaj: http://ts4news.com/post/94541924952/...rom-the-sims-4 Miłej lektury. |
Ale oni teraz pojechali z tymi zalecanymi wymaganiami :D
Nie chodzi mi o to,że wymagania są duże jak na obecne czasy,tylko duże jak na tą grę.Więc mogę z tego wywnioskować,że optymalizacja będzie skopana.Czyli mam rozumieć,że do najwyższych detali trzeba komputer z i5 i gtx 650?Myślałem,że do zalecanych dadzą jakiegoś 9800gtx + core 2 quad,a oni z takim czymś wyskoczyli.Przecież ta gra ma grafikę na poziomie gier z 2009/10 roku,o funkcjach nie wspomnę. |
Ja też się nie zgadam z ceną. Np, trójka była przeze mnie zakupiona w dniu premiery za 139zł i uważam, że cena była adekwatna do produktu. Fajnie czy niefajne, ale postęp i znaczące różnice, które dużo wnosiły były w grze zawarte.
Chętnie zagrałabym w The Sims 4, ale pewna sfera gry uległa regresowi i rzeczywiście, wszystko przypomina kreskówkę. Też bym za nią nie dała 200zł, najwyżej 100zł. Więc poczekam i kupię używaną od kogoś na allegro, bo zwolenniczką piractwa nie jestem... |
Padłem. Faktycznie grafika na miarę GTX 650. :lol2:
|
Cytat:
No i wybór w karierach dla nastolatków jest realistyczny i podoba mi się dużo bardziej niż ten, który oferuje nam trójka. |
^Na brak karier ludzie tez narzekają. Nie ma np. lekarza, biznesmena, polityka.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:10. |