![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Hahaha u moich rodziców psy dobrze żyją z kotami. Ale czasem sobie je ganiają dla radochy, a koty lubią bawić się ich ogonami. Za to najlepsze jest, jak kotki przynoszą mojej mamie myszy albo kreta... przychodzą zazwyczaj pod drzwi domu i zostawiają ją tam, kiedyś nosiły jej aż na kanapę. To taka ich wdzięczność za opiekę. Ale łowne skurczybyki, w zimę wyłapały wszystkie myszy które były w budynkach gospodarczych wokół (należących bądź co bądź do sąsiadów bo rodzice nie mają gospodarstwa :D ) a w lato wyłapują wszystkie krety, tak więc jest czysto i spokojnie ^^ Ciekawe czy w TS3 będą łapać gryzonie... pewnie nie, musieliby podnieść wiek PEGI.
|
mi się wydaje że będą łapać małe gryzonie ;) gdzieś chyba była informacja o tym że zwierzaki co jakiś czas mogą przynieś mały "prezent" w postaci gryzoni .. jeśli się nie myle :)
|
i koty mogą polować na węże, było na rozszerzonym zwiastunie z gamescom :)
|
|
Te terraria są naprawdę bardzo fajne - takie dopracowane.
|
No naprawde super terrarium :) Juz nie mogę się doczekać
|
bardzo ładne mi także się podobają, Chyba każdy nie może się doczekać tego dodatku ^^
|
Szczerze mówiąc to widzę, że nie ma o czym pisać :D
Co do psów i kotów, ten który ma kota powie, że kot jest najlepszym zwierzęciem, ten kto ma psa powie, że to pies. Ej, niezły etap do Offtopu :P |
A propos zdjęcia terrarium, ciekawe dla jakiego to jest stwora. Chyba dla węża, tak mi się wydaje, ale może być też dla jaszczurek. Żółwie mają terrarium z basenikiem a gryzonie z kołowrotkiem.
EDIT: Chyba widzę węża, więc sprawa jasna :D |
Ja tam zamierzam mieć wszystkie dostępne zwierzaki jakie pojawią się w grze, dopasuję je tylko do odpowiednich simów, np. histeryczna blondi plastic-fantastic dostanie yorka albo chihuahue, ewentualnie kota perskiego a zbuntowana nastolatka będzie maniaczką gadów. W grze na pewno będzie stara panna kociara otoczona kotami i dokarmiająca okoliczne mruczki. Oraz ranczer z koniami i psem.
Ajć, nie mogę się już doczekać :D Jest już znana nazwa nowej okolicy? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:25. |