|  | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Apaloosa Paints to jest nowa okolica ze zwierzaków :) | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. http://www.youtube.com/watch?v=35uFj...layer_embedded Był już ten filmik ? Mam wrażenie że początku nie widziałam tylko tą końcówkę o zwierzakach w terrariach. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Był już ten filmik. Render obiektu ze Zwierzaków Tutaj | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Jaka śliczna kaczuszka OMG:) | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Teraz dopiero ta kaczuszka mi się z kojarzyła z kaczuszką z filmu Klik: I robisz, co chcesz, Ci co oglądali wiedzą o co chodziło z tą kaczuszką ;) | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Ja nawet nie pytam... :P Kaczuszka faktycznie urocza. A mnie ciekawi jedna rzecz... Pamiętacie, że w jedynce po stawkach pływały kaczuszki? Ciekawe czy będą w trójce, jakby były to naprawdę byłabym zachwycona :D | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Cóz twórcy nie wspominali nic o kaczkach więc, wątpię by się pojawiły. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. ja tak samo sie kapnełam z tą kaczusią :D nie na darmo dali ją do zwierzaków he he | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Cytat: 
 | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Cytat: 
 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:33. |