![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
czy jest mozliwosc przeniesienia nagrobka zmarlego sima ktorymi gram na miejscowy cmentarz?
|
trzeba włożyć ten nagrobek do wyposażenia sima pójść na cmentarz i dać nagrobek któreś miejsce :)
|
dzieks za odp
czy jest mozliwosc odwiedzenia klubow z miasta bridgeport z twinbrook? bo znalazlam idealne miejsce na mieszkanie simow w twin i chcialam odwiedzic klub by min. spotkac wampira lub chodzic na imprezy, ale nie wiem jak i czy to mozliwe;// |
poczytaj w dziale o PZ,bo to pytanie było już kilka razy zadawane
|
ok dzieks za pomoc
|
Mam pytanie gram jedną rodziną i gdy już wejde i pozniej wubiore edytor miasta postawie buduny kluby nocne to pozniej ich po prostu nie ma znikają .. jak postawic wobec tego rózne kluby i simy normalnie mogli isc do nich
|
czy u was tez nie da sie zrobic przyblizonego np zdjecia swojego sima? chcialabym niekiedy sfotografowac cos malego nisko polozonego na ziemi ale sie nie da tak przyblizyc;/? mozna cos z tym zrobic?
|
Może wystarczy zmienić ustawienia kamery (nachylenie itp.)?
|
probuje na roznorakie sposoby obracania, przesuwania itd, ale np chce sfotografowac male dziecko - i dupa wychodzi dalekie zdjecia a chcialabym je pokazac z bliska jak niektorzy maja takie ujecia. :( opcje mam all na full
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:20. |