![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
A ja gram w TS3 od dziewięciu miesięcy, kilka (czasami kilkanaście) godzin dziennie i nadal mi sie nie znudziły :D
|
Cytat:
Pewnie właśnie dzięki tym suwakom będzie można trochę zmniejszyć lub powiększyć psa albo kota. To samo z koniem, wydawały się niektóre wyższe bo miały dłuższą szyję bądź akurat na zdjęciu trochę bardziej wyprostowaną. |
http://www.empik.com/the-sims-3-zwie...1,multimedia-p
Kto już zamówił z Empiku ? :) |
Cytat:
Cytat:
Zanim je dostałem tylko włączałem komputer na jakieś 10 min żeby sprawdzić pocztę i to wszystko. Dobre czasy... :D Jak ja chce zwierzaki!!! :D ;) :P |
Ty się weź Olafie ogarnij, Simsy to nie wszystko xd
|
No fakt, Simsy to nie wszystko, jest jeszcze tona innych gier! :P Na żaden dodatek tak nie czekałam, jak na te Zwierzaki. Tak było w dwójce i tak jest w trójce, jak było z jedynką nie pamiętam. Nie miałam wtedy internetu, więc po prostu jak przypadkiem byłam w sklepie i było coś nowego to kupowałam :D
|
No ja też wyczekuje bardzo na zwierzaki, ale mi osobiscie entuzjazm lekko opadł :) Ale często rozmyślałem jakie to ranczo zrobię moim simom, wiem na pewno, że będzie na działce 64x64 :) i koniki będą miały gdzie się wybiegać :D
|
Jak tak patrzę na nowe miasto, to zastanawiam się, czy zmieści się w nim w ogóle działka 64x64...
U mnie entuzjazm nadal jest. Właśnie znowu wyłączyłam grę. Mimo, że mam w rodzinie dzieci, a od czasu Pokoleń jest to moja ulubiona grupa wiekowa, to nadal nie wytrzymuję dłużej, niż 2-3 simowe dni. |
Zmieści się, zmieści (mam taką nadzieję)
|
Ja własnie nie wiem czy się zmieści. ale jakos się upchnie ;) Mi sie to nowe miasto ( nie wiem jak wy ale mi się ono...) nie podoba. Ja bardziej lubię nooczesny styl i taki nowoczesny domek nie pasował by do klimatu miasta. Twimbrook to jest to :D I buduję na zapas. Mam juz nie wyposazone ranczo dla koni :D I póki co żaden sim tam nie wszedł O.o
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:23. |