TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Lubie 28.08.2014 11:55

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:

Napisał NaNiKo (Post 1829824)
Ja uwielbiam pudełeczka, ale tak niszczę płyty że muszę kupować cyfrowe wersje :< Potem czekam na promocje i próbuję uzupełniać ^^

Pudełkową wersję można zarejestrować na Originie, pudełko z płytą odstawić na półeczkę i korzystać z cyfrowej wersji. :P

NaNiKo 28.08.2014 12:06

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1829825)
Ponieważ nie ma jeszcze tematu z pytaniami odnośnie TS4, pytam tutaj.
Mam pytanie odnośnie instalowania gry na dwóch komputerach, oczywiście z tego samego konta origin. Komputery stoją w jednym domu. Czy to możliwe?

Tak, mam z tego samego konta Origin simsy zainstalowane na starym laptopie i na nowym. Ino nie jestem pewna czy da się grać jednocześnie. Może w trybie offline? Nie jestem pewna.

Kędziorek 28.08.2014 12:14

Cytat:

Napisał Regulamin forum (Post 1729740)
8.Zabrania się umieszczania w swoim poście treści związanych z piractwem. Ponadto na forum nie są tolerowane prośby o pomoc przy nielegalnych wersjach gier.

Powiem to raz i to ostatni. Jeszcze jedna gadka o piractwie w tym temacie, a polecą bany. Który to już raz? Piractwo to przestępstwo, a w przypadku programów (czyli również gier), nie ma znaczenia, czy je pożyczasz komuś, od kogoś, ściągasz z neta albo wrzucasz je na serwer. Koniec, kropka.

Zapraszam również do zapoznania się z Regulaminem, bo niektórzy chyba nie mieli jeszcze przyjemności.

Caesum 28.08.2014 13:15

Dyskusja umarła, niech żyje dyskusja!

Mentosik57 28.08.2014 13:58

No to koniec dyskusji :lol2:

Mam pytanie,czy skoro nastolatki,młodzi dorośli,dorośli będą takiego samego wzrostu to będą mieli takie same ciuchy?Jest o tym jakieś info?

anie_1981 28.08.2014 14:11

Ponoć będą miały te same ciuchy, więc odróżnienie ich od siebie będzie chyba trudne.

Królewicz Grudkowego Kosmosu 28.08.2014 15:02

Będzie proste, o ile ktoś nie będzie robił dzieci, jako klonów rodziców. Lub gdy w ogóle zapamięta (a powinien) jak stworzył, jakiegoś sima.

Proste? Proste.

NaNiKo 28.08.2014 15:04

Chyba, że dzieci po rodzicach będą do nich bardzo podobne :P W końcu wygląd się dziedziczy.

Irbis 28.08.2014 15:20

Dziękuję NaNiKo za odpowiedź.
A czy wie ktoś jak z tym demo? Czy miał ktoś podobny problem?
Cytat:

Napisał Irbis (Post 1829825)
I jeszcze jedno pytanie, tym razem dotyczące demo. Zainstalowałam je na drugim komputerze i wszystko szło dobrze, jednak kiedy spróbowałam je uruchomić komputer zrestartował się. Czy możliwe, że komputer nie spełnia wymagań gry i stąd ten problem? Komputer ma swoje lata, ale TS3 działa na nim bez problemu, a także nowsze gry.

Nevada 28.08.2014 15:54

Cytat:

Napisał Królewicz Grudkowego Kosmosu (Post 1829882)
Będzie proste, o ile ktoś nie będzie robił dzieci, jako klonów rodziców. Lub gdy w ogóle zapamięta (a powinien) jak stworzył, jakiegoś sima.

Proste? Proste.

"swoje" dzieci będzie łatwo rozpoznać, wiadomo. Ale jak rozpoznać nastolatki w mieście? Oprócz Kasandry Ćwir na pewno jakieś inne tam są.
Wyślesz "swoją" nastoletnią córkę do miasta, żeby poznała kogoś, a tu się okazuje, że obiekt jest dorosły, bo nie będzie opcji "flirtuj"... :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:30.