![]() |
Odp: Przepis Na PŁeĆ Dziecka!!!!
Niektórzy piszą tu bzdury... Ja wiem (dzieki pomocy InSIMenatora), że to czy będzie dziewczynka czy chłopiec jest wybierane losowo W CHWILI NARODZIN. A to czy będą bliźniaki, to jest na samym początku ciąży simki. W InSIMenatorze jest taka opcja u każdego sima: "Osobiste" Mój status". I tam pisze, czy jest jedno dziecko, czy bliźniaki (jeśli sim jest w ciąży oczywiście). Tak więc jedzenie Spaghetti czy Ciasteczek nie ma tu nic do rzeczy. :/ Za to podobno sernik wpływa na ciążę. Tak w każdym razie powiedzieli twórcy gry, ale ja nie wypróbowałam tego sposobu. Jak się ma InSIMenatora, to takie eksperymenty nie są potrzebne.
|
Niektóre posty to takie jak na jakimś forum ciążowym :E Nie znam żadnego sposobu, żeby urodziły się bliźniaki albo chłopiec czy dziewczyna i nie liczę tego. Wiem, że przy aspiracji rodzinnej w nagrodach aspiracji jest opcja Superpłodność, co daje zazwyczaj bliźniaki.
|
ja sadze ze plec dziecka jest zalezna og kolorow oczu wlocow i karynacji ja ma teraz w dziwnowie simke (ona jest murzynka;) ) ktora wyszla za jakiegos sima ktory nie jest murzynem i ma czarne wlosy a ona ma rude i zielone oczy i sie urodzila dziewczynka ;)
|
Bliżniaki- Ctrl+Shift+C, wpisujemy forcetwins
|
Tuptuś, a w jakim dodatku dochodzi ta nagroda?
|
Superpłodność jest w Czasie Wolnym i jest to jedna z opcji na "drzewku" za punkty hobby w aspiracji Posiadania Rodziny.
|
Zagłosowałem na dziewczynkę bo u mnie tak jest najczęściej. Staram się nie regulować płci bo to okropne a nie kontrolując czuję większy realizm :D
Bliźniaki raz tylko miałem jedyny. I co zabawne to była moje pierwsza ciąża w tej grze zaraz po kupieniu jej :D I odrazu taka niespodzianka ! Nie wiem czy jest na to przepis jakiś na prawdę ale skłaniam się ku teorii ze spaghetti, bo musze przyznać że moja simka Basia jadła dużo spaghetti w trakcie ciąży ale nie miałem pojęcia nawet, że to ma wpływ, po prostu to było najbardziej pożywne danie jakie umiała ugotować a w ciąży to je się za dwoje więc... I wyszły bliźniaki ;) Bardzo mnie to ucieszyło. To byli chłopcy. Jejku jak to dawno było już. Oni już dawno nie żyją :D Tylko wspomnienie po nich w postaci pra pra pra wnuków zostało w mojej grze :D |
Jeśli chce żeby moi simowie mieli bliźniaki ,to podaje simce sernik. To działa na 100%.
|
sernik??:D:D:D W tym przypadku mamy zgodność simsów z rzeczywistością- płci dziecka nijak nie przewidzisz:D
|
A mi bardzo różnie się rodzą,raz chłopiec raz dziewczynka.Kiedyś miałam bliźniaki chłopca i dziewczynkę a parę dni później znów bliźniaki ;D
Roboty od groma z nimi :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:05. |