![]() |
Cytat:
|
Taa...Teraz piszą że będzie kosztować 67 zł, a potem w sklepach będzie jeszcze drożej.. :\ Jak kupowałam TS2 to byłam w jednym sklepie to kosztowało 199 zł.. :\ ..Cena zależy od sklepu..Wątpię żeby TS2 NŻ kosztowało taniej niż na studiach przecierz to będzie od niego o niebo lepszy dodatek to trzemu ma być tańszy ?.. ;)
|
Cytat:
Także sama nie wiem ile Nocne życie będzie kosztować :P |
Nie wiem czego sie czepiacie!
Na studiach też są superowskie! |
Ja się niczego nie czepiam, ale wiem że będę bardzej lubić TS2 NŻ..Choć może mój komp już tego nie wytrzyma.. :D Być może ze względu na samochody, na pewno więcej będzie ubrań ( na screenach było widać ;) ), no i będzie można jechać do centrum z ukochanym lub paczką przyjaciół lub po prostu samemu.. :D
Ps. Nie zamierzam się kłócić.. |
a ja mam takie pytanie jedno. czy na takich stronach jak wirtus.pl czy merlin.pl może się zdarzyć tak jak na allegro , że mogą przysłać pirata?? bo ja jeszcze nie korzystałem zze sprzedaży internetowej, ale słyszałem , że na allegro mogą "podłożyć świnię". Czy ta sprzedaż na merlinie i wistusie jest sprawdzona?
|
...
To co, że cena The Sims 2 Nocne Życie będzie niższa niż Na Studiach? To chyba jeszcze lepiej ... nie? Ja zamierzam grę właśnie kupić w sklepie wysyłkowym :) A poza tym, to nieważne czy Nocne Życie będzie lepsze. To nie my ustalamy cenę i jakość produktu!!! Ale już wiadomo, że TS2 Nightlife będzie ładniejsze, bo będzie w nim wiele nowości na które czekaliśmy już tak dawno ...
|
Allego to są ludzie zwykli który próbóją coś sprzedać jak najbardziej korzystnie DLA NICH>
A skepy internetowe to jest FIRMA zajmujaca się dystrybucją gier, przysyałają wszytko do wszystkich takie same, takie jakie jest w empikach czy mediamarkt. Nie ma zadznego prawdopodobienstwa ze przysla ci szajs, ewentualnie co innego, ale wtedy reklamujesz, ale szczeze mowiac ja sie nigdy z takim czyms nei spotkalem ;) |
Cytat:
W dodatku NŻ będzie można kupować prezenty? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:52. |