![]() |
No bo ten facio musi sprzątać być sprzątaczką , pizzarzem albio inny jakiś zawód który przez tel możesz zamówić!!
|
ja tez tak kiedys mialam jak moj sim to ze sprzataczka robil... :P
wtedy pisalo właśnie : "Ej, to całkowicie zmienia znaczenie określenia "Pomoc Domowa!". A w tym okienku było to 'serducho' i obok taki ludzik... czy coś... to właśnie znaczy ze sim to z kims kto u niego pracuje... |
kody
Czy ktos zna moze jakis kod do TS2NS zeby student nie musial sie uczyc ale zeby i tak mial dobre stopnie??? albo taki kod jak byl TS1 ze sim bedzie mial do pelna wszystkie umiejetnosci??? Fajnie by bylo :D
|
Jak założyć zespół ?
Mam pewną simkę, która ma pełną kreatywność i chcę założyć zespół. Jak mam to zrobić ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kierunek
witam wszystkich :D mam pytanie co do kierunku studiów :) czy można zostać informatykiem ? ;P
|
o ile wiem to nie ma takiego kierunku
|
Poprostu moi simowie caly czas kuja a tak to moglby sie tez zajac innymi sprawami :| coz, musza sie troche napracowac :P
|
A ja mam pytanie co do :
moja simka oświadczyłą się i ma nażyczonego i ona czasem go do akademika zaprasza tylko on wtedy od razu biegnie do innego pokoju i czasem nie mogę tam wejść bo się zamyka drzwi jak mam zmusić mojego nażyczonego do zostania przy simce lub jak wejść do zamkniętego pokoju?? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:57. |