TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22235)

japoni 23.10.2005 12:18

Mam problem z swatką. Gdy zsyła mi z "nieba" sima stoi on i nie można nic z nim zrobić tj. rozmawiać, zabawiać itd. Poprostu stoi i się nie rusza. Teraz mam przed domem Sima. Czy to może być spowodowane dodatkami?

berata 23.10.2005 14:29

Cytat:

Napisał japoni
Mam problem z swatką. Gdy zsyła mi z "nieba" sima stoi on i nie można nic z nim zrobić tj. rozmawiać, zabawiać itd. Poprostu stoi i się nie rusza. Teraz mam przed domem Sima. Czy to może być spowodowane dodatkami?

Pewnie, że może. Dodatki mogą spowodować wiele błędów. Nie przekonasz się, póki nie sprawdzisz przenosząc wszystkie w bezpieczne miejsce. ;)

kartofelq 24.10.2005 17:13

Czyżby obraz na poprawienie nastroju z simchaotics niedziałał w dodatku "Nocne życie"? Bo wrzuciłam go do Downloadu, a tu bach gdy wchodzę do gry pisze, że to jakiś niebezpieczny element, który może spowodować jakiś błąd. U was też tak się dzieje? Może znacie link gdzie jest jakiś inny obraz na poprawienie nastroju lub coś innego żeby DZIAŁAŁO w dodatku "Nocne życie".

sasha fierce 24.10.2005 17:48

dziwne, mnie obraz dziala o_O

kartofelq 24.10.2005 18:41

Taa? Chę, nie wiem mi się pokazuje takie duuże okno, na cały ekran, że niby to jakiś zły element... Ech.

Nisinën 24.10.2005 18:50

Każdemu pokazuje się takie duże okno :P Wypisane są tam wszystkie ściągnięte rzeczy i gra pyta się czy chcesz je włączyć czy nie. Jeśli chcesz klikasz na "Włącz obiekty..." (nie pamiętam jak to było), jeśli nie to na "Wyłącz..." Mam ten sam obraz i nie powoduje on błędów w grze (przynajmniej u mnie).

Eee...nie jestem pewna, ale chyba o to ci chodziło... :)

stotkaa 24.10.2005 18:53

Cytat:

który może spowodować jakiś błąd
.
To pojawia sie zawsze, gdy ma sie sciagniete dodatki z neta. ;) Mnie tez ostrzegalo, ale bledow nie bylo.

kartofelq 24.10.2005 19:10

Cytat:

Napisał Nisinën
Każdemu pokazuje się takie duże okno :P Wypisane są tam wszystkie ściągnięte rzeczy i gra pyta się czy chcesz je włączyć czy nie. Jeśli chcesz klikasz na "Włącz obiekty..." (nie pamiętam jak to było), jeśli nie to na "Wyłącz..." Mam ten sam obraz i nie powoduje on błędów w grze (przynajmniej u mnie).

Eee...nie jestem pewna, ale chyba o to ci chodziło... :)

Aaa no to dziękuję za uświadomienie. :] Dobrze, że to nic szczególnego, zaryzykuję. :*

KubaS 25.10.2005 10:51

Cytat:

Napisał Weronika
Czyżby obraz na poprawienie nastroju z simchaotics niedziałał w dodatku "Nocne życie"? Bo wrzuciłam go do Downloadu, a tu bach gdy wchodzę do gry pisze, że to jakiś niebezpieczny element, który może spowodować jakiś błąd. U was też tak się dzieje? Może znacie link gdzie jest jakiś inny obraz na poprawienie nastroju lub coś innego żeby DZIAŁAŁO w dodatku "Nocne życie".

Proponuje kod "maxmotives", działa w NŻ i poprawia nastrój wszystkim domownikom naraz.

Zyleta1986 26.10.2005 17:48

Problem z instalacja.

Witam wszystkich i Bardzo wszystkich prosze o pomoc.
Chodzi mi o instalacje dodatku "Nocne Zycie" tzn. gdy instaluje ten dodatek wszystko przebiega ok az do konca instalacji gdy gra sie aktualizuje i wyskakuje mi bład poczym cala instalacja od 100% zaczyna mi sie cofać. Czy wie ktos dlaczego?
Pozdrawiam! I zgory dziekuje za pomoc!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:52.