![]() |
Odp: "Wybacz mi mamo"
nie no wiem. sorry, sorry. pomyliłam się o 4 odcinki. xd. Antal czekamy, czekamy i rozumiemy . :D
|
Fotostory dosyć przeciętne ale łatwo mi mówić. W życiu bym sama czegoś takiego nie zrobiła. Za głupiutka jestem chociaż po mału się przybieram ;P I tak jestem pełna podziwu
|
Znalazłam błąd...a mianowicie napisałaś na początku, że Piotr ma nazwisko Nowak,a teraz Kowalik. :)
|
czarna pumo, błąd już dawno został wychwycony (przeze mnie ;P), i zostałby poprawiony, ale Antal pisze teraz z innego konta i nie może edytować tamtego posta.
Proszę NIE ODŚWIEŻAĆ tego tematu, dopóki Antal nie doda odcinka. @czarna puma: spoko ;) ale każdy użytkownik powinien przeczytać regulamin, czy jest nowy, czy nie. ale ok ;P |
Acha przepraszam bo jestem noiwa na forum :)
|
FS jest super !!!! ;)
|
FS jest świetne. I czytam każdy odcinek z zaciekawieniem :d Czekam na kolejne odcinki ;) Pozdrawiam :* 3maj się
|
Napisz kolejny odcinek! Ja o mało się nie popłakałam kiedy czytałam końcówkę. ;(
|
jeny kiedy zrobisz kolejny odcinek?????
|
Jedno z lepszych fs jakie czytałam... ciekawa jestem co stanie się gdy Piotr, Monika i Anna się spotkają (bo chyba się spotkają, nie?:d) czekam na kolejny odcinek! :]
Pozdrawiam An. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:32. |