![]() |
Odp: posty połączone
Cytat:
Trzeba wybudować pomieszczenie 2 x 2 kratki, wejść na kolejne piętro i położyć podłogę i w tym zasmym miejscu co na dole wybudować kolejne pomieszczenie 2 x 2 kratki. Wstawić windę do tego czegoś i gotowe... Co do zakładania obroży to w lustrze, jak napisał poprzednik, ale niektóre lustra ściągnięte z internetu nie będą miały tej opcji :) |
Odp: posty połączone
Cytat:
|
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
Musisz mieć nocne życie
|
do auta potrzebne jest Nocne Życie
edit: Alex mnie wyprzedził :P |
O - nie zauważyłam :)
Auto musi stać na podjeździe. Znajdziesz go w trybie budowania i tam jest taka ikonka garażu... Najpierw musisz połączyć podjazd z ulicą, a dopiero na nim postawić auto.. No chyba, że chcesz w innym miejscu, wtedy kodem moveObjects on :) Styknie, czy jakieś jeszcze pytanka? Pozdrawiam Edit: Do auta nie jest potrzebne Nocne Życie. Pojawiają się jeszcze w CW. No i można ściągnąć ze strony www.thesims2.com cały zestaw: podjazdy, drzwi garażowe itp. I one działają nawet w podstawie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bo nie masz zainstalowanych dodatków, w których te rzeczy dochodzą :)
Masz takie jakby przezroczyste to wszystko? No cóż... Samochody możesz ściągnąć z netu, jak pisałam powyżej... Winda jeszcze jest w OŻ... |
Cytat:
|
http://thesims2.ea.com/exchange/sear...&languageCode=
Tutaj znajdziesz auta, podjazdy itd :) Co do widn to może ktoś inny będzie wiedział, czy są jakieś nie wymagające Własnego Biznesu lub Osiedlowego Życia... Ja niestety nie znam :( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:06. |