![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
anuss3211 - tak, jest tam studnia życzeń, spełnia życzenia (miłość, przyjaciele, pieniądze). Otrzymujesz ją w nagrodę za ładny ogród od Klubu Ogrodników.
|
Jakie są szczeble kariery dziennikarskiej?
|
Witam
Przymierzam się do kupna czterech pór roku i mam pytanie: o co dokładnie chodzi z tym podotoczeniem "Kwitnące Wzgórze"? Czy to jakaś nowa parcela/dzielnica? Mogę prosić o więcej szczegółów? Dzięki |
Kwitnące Wzgórza to nowa okolica, która dochodzi i prezentuje większość możliwości gry :)
|
tak jak napisała bjork, to jest otoczenie, a nie jak mówisz pod otoczenie.
To jest takie coś jak np. Miłowo, Dziwnowo czy też Werona. Rozumiesz? http://thumbnails.imajr.com/-Galeria...03-1203086.jpg Kwitnące wzgórza zimą. http://thumbnails.imajr.com/4-14-1203085.jpg źródło + kliknij w zdjęcia, aby powiększyć. |
No to da sié zrobic simorosl bool-prop'em czy nie???
(Pytam po raz drugi). |
Da się. Wpisujesz boolProp'a w otoczeniu, potem idziesz do sima, którego chcesz zamienić w simorośl, klikasz z Shiftem na drzewko ambrozyjne, wybierasz opcję get infected,czy jakoś tak, wtedy drzewko atakują robaki i karzesz simowi pryskać drzewko, i tak kilka(naście) razy.
|
Chciałbym dowiedzieć się co powoduje że w mieszkaniu w zimę jest niesamowicie zimno. Simowie w piżamach zamarzają nie mówiąc już o niemowlęciu które wg komunikatów jest zamarźnięte cały czas. Jak mogę zwiększyć temperaturę w domu?
|
Shadow - prawdopodobnie nie masz dachu nad głową dla simów ;)
Jeżeli sama wybudowałeś dom to najlepiej żeby miał dach, albo płytki podłogowe położone na górze i uwaga na dachu nie możesz wtedy umieścić jakuzi tego wbudowywanego w ziemię, bo ta wanna sprawia, że dach znika. |
hihihih ja też tak miałam... w jedynce dach robił się automatycznie trzeba było tylko wybrać kolor... a tutaj napadał mi śnieg i nie wiedziałam o co chodzi ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:19. |