TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Składniki i zaklęcia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3620)

Nindë 02.08.2004 17:02

Moze jej chodzi o tego co śpi kolo fasolek??..Tego no Wrighta... (??)..

bloodwave 02.08.2004 19:02

Cytat:

Originally posted by ela@Aug 2 2004, 06:02 PM
Moze jej chodzi o tego co śpi kolo fasolek??..Tego no Wrighta... (??)..
pewnie jej chodzi............o samą fasole.........bo gościu to sie nazywa tak jak wymieniłaś :D.........a mnie o dźganie to tego goscia............

Akselandra 02.08.2004 19:55

A moje fasolki są za małe żeby na nie wchodzić, jak na nie klikam to pokazuje sie napis: Nie można nic zrobić. Ile mam czekać żeby urosły??

Kama2002 02.08.2004 20:18

Nie wiem, ale chyba zależy to od stopnia czarowania, więc czaruj jeszcze więcej, JESZCZE!!!
Powodzenia :D

bloodwave 02.08.2004 20:50

ee mnie to to rosnie co dobe.........................i urosło do konca........................nawet jak przestalam czarowac....więc niestety podwazyłam czyjąś teze................wybaczysz kamo?? :D

Kama2002 02.08.2004 21:25

Oj tam, prawdę mówiąc to się na tym nie znam :P Próbowałam pomóc :P Ale że są lepsi (źle - bardziej doświadczeni w tym względzie :D) to wiem i zaznaczyłam na początku mojego postu, że nie wiem dokładnie :)

Nic się nie stało, Bloodi :D

Lillian 02.08.2004 22:13

A teraz z fasoli przerzucam się na nowe przepisy.
W instrukcji pisze ,że cytuję "Może podczas poszukiwania niezwykłych składników uda im siętakże odkryć sekretne przepisy nowych magicznych mikstur i potężnych zaklęć?"koniec cytatu.Z tego wychodzi że podczas szukania składników takich jak np. pióro pegaza,konfetti klauna itp.możesz znaleść i sekretny przepis.Ale to tylko moje przypuszczenia!!
Natomiast na jednej stronie jakiejś dziewczyny,wyczytałam,że gdy odkryjesz wszystkie zaklęcia to po pewnym czasie pojawią się nowe.Ja tam czekam simowe dwa tygodnie i nic!Sądzę że zmyśla.:rolleyes:
A może wy macie jakieś pomysły?:huh:

bloodwave 02.08.2004 22:22

ja mam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo popmysłów ale nie na temat simsów więc sie nimi nie pochwale........dasz adres tej stronki?? pognebie właścicielke to moze zacznie cos sypac :P

Lillian 02.08.2004 22:28

Ja to się na stronach nie znam.Ale podam ci krok po kroku co masz robić.
1.Wejdź na onet.
2.Wybierz ze wszystkich stron SimomaniakCenter.
3.Poczytaj o Abrakadabra.Tam są 2 części tekstu.Przeczytaj obie części bo nie pamiętam w której to jest.
U mnie ta strona albo stoi w miejscu jak się ładuje,albo jest sakiś Error404.
Nie wiem czy to ci coś da.Ale spróbuj jak chcesz.

bloodwave 02.08.2004 22:34

sprubóje!!!!!!!!!!!!!! zdemaskuje oszustów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takkkkkk od dzisiaj bede bronic niewinnych i gnębionych taaaaaaaaaaaaaaaaaak............ale to tylko przez kilkaminut..... :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:10.