![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Cytat:
Wtedy odzyska pieniądze. |
Nataszę Unię z Doliny Niezbędnej, okradł i się z nim później pobiła, ale niestety przegrała :(
|
U mnie pojawia się na każdej parceli, oprócz publicznych moich, a raczej simów.
|
Mam pytanie:
Jak Simy mogą zamieszkać w domkach letniskowych? |
Musisz przez komputer kupić parcelę.To się bodajże nazywa domek letniskowy ;p
nie wiem czy to przypadkiem nie jest w "kup parcelę publiczną",ale poszukaj,na pewno się zorientujesz o co chodzi. Kupujesz domek i potem jedziesz jak na normalne wakacje tyle że zamiast hotelu wybierasz swoją kupioną parcelę. |
Mati nie wiesz? To proste - sim musi ten domek kupić. Dzwonisz telefonem i klikasz na Nieruchomości następnie kup domek letniskowy później wybierasz z jakiego otoczenia wakacyjnego Maxis stworzył parę domków, ale ty możesz tworzyć własne w danym otoczeniu wakacyjnym, a no i potem wybierasz domek pyta czy napewno chcesz go kupić potwierdzasz i masz. :)
|
Dzięki, mam zamiar Simami wybrać się do domku letniskowego, bo ciągły pobyt w hotelach mnie nudzi :(
|
Ja też mam domek letniskowy, hotele są nudne.
Chodź nie dawno zbudowałam sobie taki wielki hotel i wygląda jak domek letniskowy wiec jest fajnie. |
Em... Kiedy włączają mi się Simsy pisze, że 'dodatek "Cztery pory roku" został odinstalowany, więc niektóre elementy związane z pogodą zostaną usunięte". Kiedy klikam Dalej, pojawia mi się normalne menu z wyborem miejscowości. Jak wybieram którąś z nich, to normalnie się ładuje, po czym nagle obraz znika i przeskakuje mi na pulpit i wyłącza się cała gra. Nie wiecie o co chodzi?
|
Jaką odpowiedź trzeba wybrać aby nauczyć się teleportacji czy jakoś tam od tego mężczyzny w Chinach.?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:48. |