TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Która gra z seri the sims 2 jest najlepsza? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38621)

Snerta 15.01.2011 09:49

Odp: Która gra z seri the sims 2 jest najlepsza?

Wg mnie najciekawszym dodatkiem są zwierzaki, bo oprócz kilku nowych obiektów, dochodzi możliwość wprowadzenia całkowicie innego, odmiennego członka rodziny, który ma całkowicie inne, odmienne potrzeby i całkowicie inny, odmienny wygląd. Ciekawa innowacja, która mnie - jako miłośniczce zwierząt i przyszłej pani weterynarz - niezwykle umila rozgrywkę.

kessaris 20.01.2011 11:30

Ja wybrałam Nocne Życie, Cztery Pory Roku, Podróże, moda z H&M i Ikea urządza dom. Nocne życie dlatego że Simy mogą mieć samochód - to bardzo przydatne. Można także jeździć na imprezy, do kręgielni, na randki można się umawiać etc. Ale najbardziej utkwiły mi w pamięci Cztery Pory Roku ^^ dosyć dużo wprowadzają do gry. Podróże też są fajne : wielka stora, rodzaje tańców i powitań, hotele, morze, plaża, statek piratów itd. Moda z H&M przydaje się jeśli chce się grać bez dodatków z neta ( tak jak na przykład ja ) Ikea ma bardzo fajne, kolorowe meble.

kokomando 18.02.2011 17:57

ja zagłosowałem na cztery pory roku

Słonecznik 04.03.2011 13:44

Czyli bardzo lubicie CPR? A co sądzicie o OŻ? Aha i mam jeszcze jedno pytanie, jakie nowe rzeczy dochodzą w tych dodatkach? Dzięx z góry ;*

Szary 766 01.04.2011 00:21

zdecydowanie, zwierzaki

miłośniczka zwierząt 10.04.2011 17:56

w CPR dochodzą nowe meble , nowe kariery, no i oczywiście pory roku jak sama nazwa mówi, a w OŻ dochodzą apartamenty , nowe ubrania i fryzury no tez nowe meble tak dokładnie to nie pamiętam bo dawno nie grałam. Wiem, że w OŻ dochodzą też czarownice, czarodzieje i fajne zabawki, odnośnie placu zabaw dla dziec,i maszyny z piciem i jedzeniem. Ja jednak bym polecała Cztery pory roku bo tam dochodzi lodowisko jeszcze no i simowie mogą mieć własny ogródek z warzywami.

Continue. 11.04.2011 17:51

Osiedlowe Życie. <3
Najlepszy dodatek, najbardziej ucieszyłam się, gdy dostałam OŻ na święta. :D

myself04 11.05.2011 15:26

zdecydowanie 4 pory roku!
zawsze gdy MAXIS wydawał dodatki do części 1 simsów marzyłem aby powstał taki dodatek ^

hare_krishna 06.08.2011 22:08

Cztery Pory Roku i Zwierzaki bo wnosiły najwięcej innowacji, natomiast z akcesoriów to Ikea urządza dom i Moda z H&M

Fisia 25.08.2011 06:11

Jeśli chodzi o dodatek to waham się między OŻ a CPR, a z akcesorii to samo co hare_krishna :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:54.