![]() |
Odp: Simki by Pamela
A mi się ona nie podoba. Według mnie ma brzydką twarz i duże usta no i nos. Reszta jest ładna 7,9/10
|
Eva nie ma klasycznej urody. Usta wydają mi się za duże, a nos za szeroki. I fenomenalnie wszystko się w jej twarzy komponuje :)
Podziwiam, że tak potrafisz bawić się simowym wyglądem :) No i super zdjęcie :) Aha, jedyna rzecz która mi się nie podoba, to te dwa kosmyki włosów... Jakoś tak wyglądają na nieudolnie zrobione... |
Eva jest śliczna, ale ma dziwne usta oO
|
Pamela, świetne simki. W Evie nie podobają mi się usta. Są za pełne jak dla mnie. Ale tak to cud miód!
|
Alex i Pia fajnie ci wyszły, ładne są :D
A Eva też ładna, ale wygląda, jakby miała powiększane operacyjnie usta xD |
Dziekuje wszystkim za komentarze ;***
Może ktoś jeszcze się skusi? |
Ja sie skuszę!
Eva- ślicznotka. Wygląda jak arystokratka z charakterkiem. Nic dodać, nic ująć. tez Cię pozdrawiam :* |
Ja też się skuszę.
Nastolatki: Na twoim miejscu nie dawałabym nastolatek, bo nawet najlepszy sim, może wtedy wypaść blado i nienaturalnie. Nastolatki takie wychodzą, a skala ocen jest taka sama w dorosłych simach, jak i w simach... jakby to ująć... 'nie dorosłych' XD. Ludzie ocenią takie 'dzieci' jak dorosłych, a one nie wychodzą takie realistyczne, tylko bardziej dziecinne. Ja Alex np. jako nastolatki sobie nie wyobrażam. Na pewno będzie ładna. Teraz też jest, tylko w nietypowy sposób, rozumiesz o co mi chodzi? Simy są ładne, tylko potem będą ładniejsze. Do Alex bardziej pasują okulary niż do Pii. Pia jest bardziej subtelna i dziewczęca. Piękna będzie. Eva: Ogólnie jest nawet, nawet. Sprawia wrażenie bardzo kapryśnej, złośliwej, a w środku- miła i uczuciowa kobieta, dusząca emocje w sobie. Mogłaby się uśmiechnąć. Ma troszkę kanciastą szczękę. |
Cassant - Dziekuję ;*
Rosanne - Tak, masz rację, tylko ja tworzyłam te simki jako nastolatki, wyglądają tak jak miały. Nie wiem jak to wytłumaczyć, nie obchodzi mnie jak będą wyglądać w przyszłości (choć moze dam potem zdjęcia XD) ja je tworzyłam na podobieństwo takich dziewczyn z filmu, a o takie nastolatki mi chodziło. One mają tak wyglądać, Alex ma mieć taką 'pyzatą' twarz a Pia okulary. Nie wiem czy napisałam to zrozumiale, po prostu nie wiem jak to ująć ^^' Co do Evy, to perfekcyjnie odgadłaś jej charakter ;D Dziękuję Ci za komentarz; * No, moze ktoś jeszcze by się skusił? |
I co ja mam Ci napisać? Wiesz, że uwielbiam Twoje simki:).
Nastolatki są śliczne. Chyba bardziej podoba mi się Alex. Eva- taka chłodna wyniosłość, ale ma coś w sobie. Wszystkie są piękne:). Czekam na więcej! Pozdrawiam!:* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:49. |