![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
witam, jest może jakiś sposób żeby odzyskać skrzynkę pocztową? Przez przypadek ją skasowałam i mam lipe:/
|
Jest. Z modthesims2.com ściągnęłam skrzynkę, która pojawi się w trybie budowania...
Nie pamiętam dokładnie linku, ale wpisz w wyszukiwarce "mailbox", albo napisz priva, to Ci prześlę na maila Pozdrawiam :) EDIT: Jest jeszcze druga opcja, ale strasznie męczącą - co chwilkę zmieniaj typy parceli community/hotel/residential... Co chwilka trzeba wychodzić z parceli i wchodzić z powrotem, ale w pewnym momencie skrzynka powróci :) ten pierwszy sposób jest chyba szbszy i lepszy :) |
Czy będzie działać na takim komputerze: procesor 1.6 Ghz , ram 1 gb, pamieć karty graf. 64 mb, ale ponoć można zmienić, ponieważ karta pobiera sobie pamięc z pamięci ram.
|
Powinno pójść :)
Trochę słaby procesor i może się ciąć, ale gra raczej się odpali. Zależy jeszcze ile poprednich dodatków masz? |
Avenly-mój stary komp miał procesor 1 gHz i 768 RAM i poszło :) Miałam też zainstalowane wszystkie "duże" dodatki i 2 akcesoria i wszystko chodziło (chociaż cięło się,ale jednak).
|
bjork - mam NŻ, ZW, CPR, i pewnie będe mieć WB iakcesoria na święta.
|
Hej mam pytanie odnośnie narzędzi śćan w The Sims 2 Osiedlowe Zycie, a tak dokladniej to jak przesuwać obiekty umieszczone na ścianie w góre i w dól, wiem jak bez użycia kodow umieszczać obiekty na jednym polu tylko nie wiem jakie klawisze należy wcisnąć aby przesuwać obiekty wyżej i niżej ??????? !!!!!!!!
|
Nawiasami kwadratowymi [ i ]
|
Dzięki napewno wypróbuje :))))))
|
A by nałożyć obraz na obraz, lub jeden obraz na górze, a drugi na dole, musisz kliknąć Ctrl+Alt.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:58. |