TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Vanitas 04.06.2009 16:44

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał kago (Post 1037328)
Pewna Simka jest zauroczona moim Simem. Za nic nie mogę sprawić, aby się w nim zakochała :(, od 4 dni simowych.
Flirtuję, całuję itp.
Ta Simka ma męża, ale to chyba w niczym nie przeszkadza?

Też tak miałem, spróbuj całować się simem na sofie lub na łóżku, a później BB :P u mnie zadziałało

Aguncja 04.06.2009 16:47

Czy jeżeli sterujemy jednym simem i wybierzemy się gdzieś do parku na piknik, to czy można zaprosić na miejscu obcego sima, żeby się przyłączył? Czy może trzeba mieć bardziej zaawansowaną relację?

Nie mogę się doczekać kiedy zagram. U mnie problem jest tej kwestii, że aby zainstalować grę, muszę zmienić kartę graficzną i zasilacz...
No ale simsów sobie nie odpuszczę :) Zarobiłam to wydam :P

sympathique. 04.06.2009 17:14

Eech, próbowałam. Ta Simka ani Sim nie mają takiej cechy osobowości jak unikający zobowiązań.
Nie działa całowanie się na sofie itp. :(
Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł?
A BB Simka stanowczo odmawia, chociaż jest na maxa zauroczona, to nawet nie chce się obściskiwać na łóżku ;[

Levkoni 04.06.2009 18:13

Cytat:

Napisał kago (Post 1037401)
Eech, próbowałam. Ta Simka ani Sim nie mają takiej cechy osobowości jak unikający zobowiązań.
Nie działa całowanie się na sofie itp. :(
Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł?
A BB Simka stanowczo odmawia, chociaż jest na maxa zauroczona, to nawet nie chce się obściskiwać na łóżku ;[

A wybrałaś opcję wyznaj zauroczenie? Albo może któreś z nich ma cechę nieprzystępny? Ewentualnie może to być błąd. U mnie raz sim nie mógł wyznać zauroczenia simce, potem wyszedłem z jego rodziny i wszedłem do rodziny simki i już była ta opcja znowu.

Casslin 04.06.2009 18:17

Mam pytanie . Jakie są potrawy w the sims 3 ? Powtarzają się takie same jak w dwójce ?

claudia_o 04.06.2009 18:21

Jest dużo nowych, np. gofry, naleśniki, płatki zbożowe, lody, zupa z puszki, sushi... Więcej nie pamietam ;)

sympathique. 04.06.2009 19:27

Jak wyprowadzić całą rodzinę z domu i przenieść ich do nowego? Niby proste, ale ja już mam dość próbowania ;)

poziomka007 04.06.2009 19:38

Nie znam się raczej na parametrach komputerów, dlatego chciałam spytać o to Was. Czy będę mogła grać w ts3 na kompie z :
procesorem Intel Celeron D320, 2.40GHz
1,25 GB RAM
kartą graficzną Sapphire RADEON 9250, 128mb

A jeśli coś jest za słabe, to co? zdaje mi się, że karta graf., ale może jednak da radę na najniższych ustawieniach - detalach itd?
proszę o odp, to jest dla mnie dość ważne.. ;)

Aguncja 04.06.2009 20:18

Niestety masz za słabą kartę graficzną, radeon 9250 jest bardzo podobny do geforce 5200. Trzeba wymienić albo zrezygnować z gry.

Mamełe 04.06.2009 20:19

Cytat:

Napisał poziomka007 (Post 1037530)
Nie znam się raczej na parametrach komputerów, dlatego chciałam spytać o to Was. Czy będę mogła grać w ts3 na kompie z :
procesorem Intel Celeron D320, 2.40GHz
1,25 GB RAM
kartą graficzną Sapphire RADEON 9250, 128mb

A jeśli coś jest za słabe, to co? zdaje mi się, że karta graf., ale może jednak da radę na najniższych ustawieniach - detalach itd?
proszę o odp, to jest dla mnie dość ważne.. ;)

Ja gram na gorszym ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:39.