![]() |
Odp: Czy gra mi pójdzie?
Hah xD
Nie ma czegoś takiego jak gra w wersji na XP, Viste czy Win7 :P Po prostu gra jest kompatybilna z kilkoma systemami. Może pożyczyć i spokojnie instalować :D |
Ciekawe na opakowaniu od gry gdzie podane są wymagania systemowe sprawdzałam i tak na XP i na Vista kosztowała 139 a drugie opakowanie na którym był W7 było droższe. No ale ja się na tym nie znam, a Ty masz ze mnie niezły ubaw heh :)
|
to jest niemożliwe,gra na każdy system kosztuje tyle samo.
|
A nie była to czasem inna edycja gry ?
Np. kolekcjonerska, albo coś w tym stylu. W każdym bądź razie gry są wydawane w takiej wersji, że zawsze działają na większości systemach. Win7 wyszedł kilka miesięcy po premierze Ts3, więc być może dlatego na niektórych pudełkach może nie widnieć napis, że obsługuje również win7. W każdym razie win7 obsługuje każdą grę, testowałem również te wydane 9 lat temu i też poszły bez problemy. W każdym bądź razie, czym prędzej pożycz od kogoś grę i testuj na swoim laptopie ;) |
kowal,ściemniasz,Hokus Pokus Różowa Pantera nie działa na Win7... :C
|
Prawdobodobnie kupilas zestaw pamiatkowy .
|
Cytat:
|
No więc pożyczyłam gierkę od znajomej i działa :) co prawda troszkę długo się włącza i wyłącza ale mi to nie przeszkadza. Grafika spoko, tylko lekko się muli jak simki są na mieście a w domu już jest ok. Dziękuje za pomoc :) pozdrawiam
|
Baardzo proszę o pomoc. Bardzo chciałam kupić sobię sims 3 i sprawdziłam za pomocą "Can you run it" czy będzie działała. Niestety wykazało, że "fail"
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/analysis.aspx czy jest możliwość, że mimo to gra będzie działała? Bardzo proszę o odpowiedź. |
Może lepiej, podaj specyfikacje komputera, bo to że stronka pokazuje Ci "fail", jeszcze nie przesądza sprawy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:39. |