TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

Gryska 20.02.2010 19:27

Odp: Problemy z misjami - Chiny

Cytat:

Napisał Searle (Post 1158742)
A ja chciałam jeszcze zapytać, jak i gdzie można ten topór zdobyć? Tylko podczas misji? Czy odkrywając samemu jakiś grobowiec?

Tylko podczas misji "Zabłakany głaz" w Chinach.

mroo23 20.02.2010 20:03

Odp: Problemy z misjami

Cześć, mam takie pytanie:
Jestem we Francji. Bez misji weszłam do "grobowca" po rozbiciu 3 kamieni, przy jeziorku (po lewej stronie). Jest tam komnata, gdzie są 4 posągi do przesuwania i pięć miejsc gdzie muszę te posągi ustawić. Już 3 wycieczkę nie wiem jak to zrobić :( czy potrzebna do tego jest misja? czy może ktoś wie jak tą zagadkę rozwiązać :) Zdecydowanie bez kodów :)
Z góry dziękuję za pomoc
mroo

Starlight 20.02.2010 20:44

Jeżeli nie masz zadania.
Jedziesz do "Bazy Wypadowej" - Klikasz na tablicę "Szukaj Przygód"
Przygody będą postępowały zgodnie z Historią.

Jeżeli np. Mojemu Simowi będzie brakowało 3 dni do urodzin i pojadę np. na wakacje do Francji to te dni zlecą we Francji i w Mieście, w którym gram?

mroo23 20.02.2010 20:54

Jeszcze jeden problem :(
Wykonuję misję z Chin, jestem teraz we Francji i muszę poszukać klucza w krypcie pod Cahteau Landgraab. Niestety wszędzie są "starożytne" pułapki, których nie mogę przekroczyć. Czy ktoś wie może gdzie tej krypty szukać? W opisie misji jest napisane, że jest już otwarta, ale nic takiego nie potrafię znaleźć :(

mroo

W czasie wakacji czas dla simów zatrzymuje się :)

Analisse 20.02.2010 22:20

Cytat:

Napisał kingusia1103 (Post 1213212)
mam do wypelnienia okazje "głeboko w zakazanym mieście" i mam znaleźć klucz tylko nie moge go znależć nigdzie...może ktoś miał już tą okazje i wie jak ją przejść...proszę o pomoc...

jeśli dobrze kojarze to zadanie to jest o tym napisane kilka stron wcześniej (no, może nie kilka) ;)
też tego szukałam kiedyś.
Na targu w Chinach jest jedno wejście na trawniku a drugie za budynkiem i tam jest właśnie ten klucz.

monia16207 21.02.2010 00:02

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1190080)
To niestety nie dziala. Ja raz nawet doprowadzilam do smierci sima z glodu :D

fryciuuniaaa tutaj opisalam jak sobie poradzialm z ta misja
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53002

hej ja doprowadzilam do trgo ze simka byla wyczerpana i przegralam walke z mumia:) wiec moze za ktoryms razem sie uda:D

Sincer 21.02.2010 16:41

Błąd zadania - biblioteka pod piaskami pustyni

Mam w Egipcie zadanie "Wejdź do biblioteki pod piaskami pustyni" - znajduje się pod domem jakiejś rodziny. Jednak dom cały czas stoi pusty, nie mam możliwość do niego wejść, rodzina (Nazwisko Malbourn, czy jakoś tak) jest kupcami z targu i cały czas stoją na straganie, nie wracając do domu. Nie mam jak wejść tam i wykonać zadania :(
Szukałam już po całym internecie ale nigdzie nie ma odpowiedzi :(

Vanitas 23.02.2010 10:42

Mam problem z misją we Francji 'Na patrolu'. Polega ona na przeszukaniu muzeum. Zrobiłem to kilka krotnie. Doszedłem do komnaty z nagrobkiem gdzie jest tabliczka napisana przez kustosza. W internecie przeczytałem, że po przeczytaniu tej tabliczki urna sama wskoczy do wyposażenia i będę musiał ją umieścić na cmentarzu jednak tak się nie dzieje.

manianka 23.02.2010 11:22

HELP!!!! Mam misję w Chinach do wykonania ale NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA JAK MEDYTOWAĆ!!!! PROSZĘ POMÓŻCIE MI!!!!

Vanitas 23.02.2010 11:27

Musisz osiągnąć 6 poziom Sztuk Walki a później kliknij na sima i wybierz 'Medytuj' :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:36.