![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Cytat:
|
W media markt i saturnie kosztuje 89,90 zł.
Zapomniałam wspomnieć, że jest taki obiekt jak trampolina, co trochę przypomina czas wolny ;) |
Cytat:
ale dziadostwo muszę wszystkie dodatki z katalogu Downloads instalować na nowo...a ma tego ponad 5gb...,ale launcher teraz ladnie sie prezentuje |
Jej, ale macie fajnie juz sobie możecie pykać
Mi jak na złość przed paroma dniami padł laptop na którym mam TS3 ze wspaniale rozwiniętymi rodzinami, jeszcze jest w naprawie i niewiadomo kiedy go dostanę :( możliwe że stracę wszystkie postępy, ech... Nie ukrywam, że od pierwszych wieści zachwyciłam się dodatkiem i odliczam niecierpliwie dni, a tu taka złośliwość rzeczy martwych. Z obiektów przedstawionych na screenach pare stron wcześniej, najbardziej przypadła mi do gustu ta pompa - cud, miód i orzeszki... Ciekawe jak prezentuje się to w grze. Mała prośba do grających o screeny, najlepiej takie których nie było jeszcze w materiałach promocyjnych ;) |
Chcecie wygrać Karierę?
Zapraszam na konkurs organizowany przez EA: http://www.thesims.pl/wiadomosc/Wez-...A-Kariera!/296 |
już ktoś nas o tym poinformował : http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55974
|
Przecież to ja >.<
Czy ktoś w końcu zapamięta, że ja pisze niusy na thesims.pl i one się tam pojawiają ale jest napisane `shooters`. To tak gwoli przypomnienia xd |
E tam Dastina, dodatkowa informacja o konkursie w jak najbardziej adekwatnym temacie nie zaszkodzi, ja na przykład nie wiedziałam bo nie czytam całego forum.
|
no to Chyba wezmę udział,bo z tego co wiem,nie zanosi się na kupno ...
EDIT: uuq ja o tym nie wiedziałam . a w zasadzie skąd miałam to wiedzieć ? no to czemu jest shooters ? |
Juz kupilam dodatek w Empiku, za 79zl.
Niestety nie bylo edycji pamiatkowej, ale nie chcialam juz czekac i kupilam zwykla :D edit: Ktos napisal, ze w Saturnie bylo. Niestety nie u mnie. Wiec nie w kazdym jest dostepne ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:54. |