![]() |
Narzędzie Stwórz Świat
Witam!
Potrzebuje najnowszej wersji narzędzia Stwórz Świat, zgodnej z dodatkiem Pokolenia. Bardzo by mi się przyda, ponieważ pragnę stworzyć swój świat do simsów. Z góry dziękuję życzliwemu użytkownikowi forum, który zechciałby przesłać mi to narzędzie, w jakiś sposób (e-mail: [email protected]). Pozdrawiam, Anonim XVI. |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Witam
Gdy wchodzę na moje simy nie pokazuję się ten panel(tam jak jest kariera,szczęście życiowe) itp., a także te kwadraty z głowa sima. O co chodzi? |
Dzisiaj zdarzyła mi się niesamowita sytuacja. Grając pewną rodziną postanowiłam zmienić cechę jednej osoby. Próbowałam użyć dwóch kodów: "edit in cas" oraz " modify traits". Jednak pojawiała mi się informacja, że to jest nie znane polecenie. Taka sytacja zdarzyła się u mnie tylko dzisiaj. Jak można to naprawić?
|
Mam jeszcze takie pytanie co do mojego poprzedniego posta: otóż zauważyłem ,że przy prezentacji domów itp.to jest bodajże dział zdjęcia z gry i tam jest wyłączony ten główny interfejs czy jakoś można go wyłączać itd. może coś przypadkowo wcisnąłem i dlatego go nie widzę.Proszę o szybką odpowiedź.
Jakby co mam dodatek wymarzone podróże. |
Jak można wgrać swoją muzykę do gry?
@Down: Dziękuję :) |
Cytat:
Cytat:
|
Hefalump, a nie mogę zostawić tej muzyki twórców i dodać swoją?
|
Cytat:
|
Cytat:
Co mogę zrobić, żeby te kody poprawnie działały. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:31. |