TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Wampirencja 03.04.2011 15:43

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Obejrzałam zwiastun dodatku i to chyba będzie pierwszy, którego nie kupię... w sumie wyglądało po prostu jak zwiastun "trójki", za mało nowości, kilka obiektów, kilka nastrójników i domek na drzewie (nigdy dziećmi nie gram ;) ). Szkoda. Będę czekać na zwierzaki :)

Ejak 03.04.2011 16:19

Nightfall możliwe, że będzie taki problem, ale wątpię, bo pewnie, będą te stroje, tylko do jakiś okazji zabaw, a nie jako strój swobodny ;)

Szary 766 03.04.2011 16:45

co wy wszyscy tak z tymi schodami? :D

neville 03.04.2011 16:47

Będą pewnie do swobodnych , tak jak "Księżniczki i Smoki"

w dwójce w Rodzinnej Rozrywce

Scheiße 03.04.2011 16:57

Cytat:

Napisał Szary 766 (Post 1383619)
co wy wszyscy tak z tymi schodami? :D

Bo te schody są takie sexy.

Ejak 03.04.2011 19:16

Dzięki tym schodom, będzie więcej miejsca, ale mnie szczerze mówiąc, nie obchodzi czy te schody będą czy nie :P

flunssa 04.04.2011 05:06

myślę, że schody to akurat będą.no chyba, że EA postanowi pobić rekord i zrobić je jako dekorację xD ale tak szczerze to walić schody i obiekty, mi tam bardziej zależy na nowych interakcjachi i opcjach i jak już wcześniej wspomniałam chciałabym żeby w tym dodatku były studia, ale myślę, że domek na drzewie, spiralne schody i studia to za dużo jak na dodatek kosztujący (prawdopodobnie) 80zł (i tak,uważam, że jak na te skromne dodatki to ta cena jest w pizdu wygórowana)

anjanka 04.04.2011 05:42

no to juz jutro 5 i sie dowiemy co to za niespodzianka...ja mam nadzieje ze ten dodatek nie bedzie kosztował ze 100 zł...tak jak wczoraj za WP dałam 99 zł paranoja jakaś!

anie_1981 04.04.2011 12:28

Moim zdaniem WP nie jest fajne... Bardzo się cieszę, że będą nowe dodatki i w ogóle, a ta niespodzianka, to równie dobrze może być jakiś nowy zestaw w Store. Dla mnie kręcone schody są super ważne, bo zajmują mniej miejsca, niż normalne. No i wyglądają lepiej. W Simsach nigdy nie było możliwości zbudowania półpiętra, tak jak w bloku np. Ja bym chciała, żeby na pół ściankach można było stawiać podłogę i np schody, byłoby super. Ale to marzenia ściętej głowy... Dlatego zostają kręcone schody. Ale nie kupię tego dodatku tylko dla chodów. Parę innych rzeczy też mi się spodobało.

Searle 04.04.2011 13:01

Na dniach mają się pojawić nowe obiekty w Store, więc może faktycznie o to chodzi?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:38.