TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60436)

Mrufka 12.06.2011 20:39

Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał lazuryt00 (Post 1405510)
Dołączam się do pytania.

kamera w elektronice, tam gdzie konsole do gier itd. Są dwie kamery do wyboru.
Natomiast laski sa w dziale rozrywka / różne.

Rosemarie 12.06.2011 20:52

czy ktoś wypróbowywał tą "romantyczną reputację"? ja miałam tylko "oszust" jak mój sim zdradził żonę, bo podobno są jeszcze takie typu "Casanova" itd. miał już ktos taką reputację?

Saheli019 13.06.2011 06:57

Hmmm miał ktoś taką sytuację:moja simka gdy dowiedziała się,że ma studniówkę zaprosiła swojego chłopaka. Po studniówce gdy oglądałam zdjęcie zauwazyłam,że chłopak mojej simki jest jakiś inny na fotce. Popatrzyłam w kontaktach i zauwazyłam,że chłopak jest już młodym dorosłym OO....Trochę to dziwne,że jako m.dorosły pojechał na studniówkę??

Searle 13.06.2011 07:37

Saheli - po prostu zmienił w międzyczasie grupę wiekową. A poza tym to nie jest dziwne, ja też byłam na studniówce ze starszym chłopakiem :)

Mrufka 13.06.2011 08:45

Cytat:

Napisał Rashes (Post 1405517)
czy ktoś wypróbowywał tą "romantyczną reputację"? ja miałam tylko "oszust" jak mój sim zdradził żonę, bo podobno są jeszcze takie typu "Casanova" itd. miał już ktos taką reputację?

Mój sim byl z dziewczyna od liceum, calowali sie czesto w parku, potem jako mlody dorosly tez i dostali oboje reputacje "wierny" :-) Innych nie znam, napewno spróbuję. Fajna jest po tym nowa interakcja. Jesli ma sie juz jakas reputacje, to mozna zapytac czlonka rodziny lub przyjaciela "co o mnie mówią?" i oni mu mowia, ze chodzą plotki, ze jestes znany jako wierny.

Rosemarie 13.06.2011 10:24

Cytat:

Napisał Mrufka (Post 1405541)
Mój sim byl z dziewczyna od liceum, calowali sie czesto w parku, potem jako mlody dorosly tez i dostali oboje reputacje "wierny" :-) Innych nie znam, napewno spróbuję. Fajna jest po tym nowa interakcja. Jesli ma sie juz jakas reputacje, to mozna zapytac czlonka rodziny lub przyjaciela "co o mnie mówią?" i oni mu mowia, ze chodzą plotki, ze jestes znany jako wierny.

oo, to fajnie.:D ja dziś stworzę sobie simkę i sprobuje z niej zrobić casanovą, wiec zobaczymy..;)

Mrufka 13.06.2011 10:40

Cytat:

Napisał Rashes (Post 1405547)
oo, to fajnie.:D ja dziś stworzę sobie simkę i sprobuje z niej zrobić casanovą, wiec zobaczymy..;)

dziewczyna casanova... w Polsce mamy inne okreslenia takiej "dziewczyny" ha ha :-) Ale ciekawa jestem tych reputacji takze! Piszcie jesli macie jakies nowe i jaki maja one wplyw.

agatatoka 13.06.2011 10:53

mój sim ma wieczyście wierny

anie_1981 13.06.2011 11:21

"Wierny"="niedoświadczony" :P Ja moim reputacji nie sprawdzałam. Ale moi są raczej wierni, nie miewają skoków w bok.

neville 13.06.2011 11:28

Mój Hank Goddard ma reputację: "nieodpowiedni" czy jakoś tak.

A to dlatego bo mi się nudziło, i flirtował z Barmanem.
Przed własnym ślubem z Pauline.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:09.