TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Simki by Kestrel (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61607)

Meona 07.09.2013 18:06

Odp: Simki by Kestrel

Bardziej podoba mi się Thea, jest idealna. Świetna fryzura.

Kestrel 07.10.2013 20:30

@Kędziorek: Za duże zdjęcia

Zielona Herbata 08.10.2013 05:25

Jestem dziwna, ale ona mi przypomina Angelinę Jolie :|

Ale po za tym dziwnym szczegółem podoba mi się. :) Życzę ci powodzenia z ósemką, bo ja z nią nie wytrzymałam i przeinstalowałam na Win7 :P

Kestrel 08.10.2013 07:33

Miałam niemały problem z nowym kompem i nowo zainstalowanym już Win8 i nie obyło się od przeinstalowywania systemu od nowa na nowym, tygodniowym kompie... -.- Ale teraz wszystko jest ok, więc po prostu coś nie tak było z systemem.

Dzięki za komentarz ;)

rawrvera 08.10.2013 11:21

Po pierwsze - życzę powodzenia z Win8, bo ja nie jestem przekonana do niego i naczytałam się, że ludzie mają dużo z nim problemów :P
Po drugie - tworzysz bardzo śliczne simy, bardzo realistyczne
Po trzecie - Sinead jest idealna! Tym zdjęciem mnie zdobyła :D Nic bym w niej nie zmieniła, zakochałam się w jej oczach i ustach :)
Będę dalej zaglądać.

cerastes 08.10.2013 11:38

Simka prezentuje się doskonale. W każdej odsłonie jest bardzo gustownie wystylizowana. Wyszukałaś dla niej świetne ubrania. :)
Oceniając całokształt dodam tylko, że mogłaś wybrać lepsze tło prezentacji, bo ściana kolorystycznie zlewa się z podłogą.

Kestrel 08.10.2013 12:05

Dziękuję za komentarze :)

Co do Win8, to wszystko działa jak należy, problem polegał na tym, że nie mogłam zainstalować w ogóle simsów, instalacja stała w miejscu. Okazało się jednak, że z niektórymi innymi grami i programami jest tak samo, a nie powinno być (wszystko kompatybilne z Win8) Przeinstalowałam Win8 od nowa i wszystko działa (odpukać) jak złoto :P Generalnie Win8 mi się bardzo podoba i zdecydowanie należę do jego wielbicieli, a że komputer nowy z Windowsem 8 to nie będę przecież się uwsteczniać do 7 czy innego :P

Love 12.10.2013 11:06

Wow!! Simka jest super, totalnie super! Ubóstwiam skina, jest bardzo śliczny, kolor włosów również ładny. Podobają mi się także stylizację(szacunek za częste zmiany, ja nigdy nie mogę wytrwać przy 4/5 outfitach już... :/) Ma bardzo piękne brwi i usta.

Zapraszam do siebie! :-)

Muffshelbyna 13.10.2013 11:48

Piękna jest, po prostu idealna. <3
Te brwi, włosy, spojrzenie... Cudowna. :D

Kestrel 13.10.2013 21:12

Cieszę się, że się podoba :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:59.