![]() |
Odp: Stories by Kicaj
Świetne. Nie mogę się odczekać konfrontacji Pamela vs. Alba & Lemon
Szkoda mi Gibcia. Zdradzał małżonka i cierpi do tego |
Ej no! I znowu nie wiem co napisać, to takie cudowne!
|
Ciekawa jestem czy Gibon wybaczy Everowi i co będzie z tymi maluchami... Podziwiam Cię za to, że tak cudownie ubierasz to w słowa i mieścisz wszystko co chcesz powiedzieć.
Więcej! |
Fantastycznie sama przyjemność czytać :)
Biedny Gibon jak ja bym się dowiedziała takich rzeczy o ukochanej osobie też bym była wściekła i załamana. No zobaczymy jak to się wszystko skończy. Czekam z niecierpliwością na next!!! |
brak mi słów :|
jestes wspaniala, wspaniale zdjecia, wszystko jest dopracowane. WOW no..naprawdę nie wiem co napisac :| hilfe! tez jestem ciekawa czy Gibon wybaczy Everowi...daaj następną część, daaaj :3 e: i jak pozwolisz to ja chcę razem z anie do ciebie chodzić na jakies lekcje :P |
Czemu tak jakoś krótko?
Super odcinek , szkoda że nie pokazałaś co Pamela chciała.. Czekam na kolejne części prologów. |
Kolejny genialny odcinek... Jak Ty to robisz? Muszę się zapisać do Ciebie na jakiś kurs, nie wiem jednak, czy nadal są wolne miejsca! :P Aż się chyba skuszę na włączenie Simsów, chociaż ostatnio wolny czas spędzam raczej na czytaniu Pieśni Lodu I Ognia i zajmowaniu się moimi zwierzakami (a trochę ich jest).
|
Kicuś! To się porobiło! ;)
Również jestem ciekawa czy Gibon wybaczy Everowi. Ciekawe też, jaką decyzję podejmie rudzielec. Przecież doskonale wiemy, że on kocha dzieci, lecz co zrobi w tym wypadku... Fabuła świetna, talent posiadasz - to wiesz :P Jestem zakochana w opisach. Doskonale oddajesz to, co czuje bohater i to, co dzieje się wokół niego. No po prostu bajka! Strona techniczna: Jest kilka powtórzeń, głównie z 'i'. Przecinki raz wstawiane z przesadą a raz w zbyt małej ilości. Wyszukałam kilka literówek oraz błędów językowych (mało rzucających się w oczy). Tak, tak. Wiem. Przyganiał kocioł garnkowi, ale tylko zwracam uwagę. ;) Oczywiście czekam niecierpliwie na ostatnią część. Cieszę się, że wszystkie wątki się wyjaśnią i odejdziesz w taki sposób, że utkniesz mi w pamięci. :) |
biedny Gibon, z chęcią bym go przytuliła, pocieszyła ... mam nadzieję, że wszystko się ułoży (no musi skoro to ma być koniec sagi!). Uwielbiam go, jest najlepszy, najfajnieszy i wogóle the best więc musi być dobrze :)
przez myśl mi nawet przeszło że Gibon stwierdzi, że nie jest gejem, że kocha dzieci i to właśnie dlatego, żeby je mieć i kochać zwiąże się z kobietą, a co więcej... tak sobie pomyślałam, że tą kobietą będzie właśnie Alba - nie są spokrewnieni biologicznie i się rozumieją (przynajmniej odkąd pamiętam) :D |
Kicuś, jesteś bogiem jesteś perfekcyjna, nie kończ nie możesz. Daj nam się delektować tą historią, jak dla mnie jesteś bezkonkurencyjna.. Żonko, proszę.. nie.. ja chce dalej Gibona, Albę , Lemon, błagam.
http://media.tumblr.com/tumblr_m75ik6R62C1r1zllx.gif |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:07. |