![]() |
Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3
Kate i Mihawk :(:( no weeź :(:(:(
A Ginny I Gaara <33 Uuu...:P shotshe- przeciez to Adam xD :p |
Cytat:
Śliczne maluchy, serio, życzę powodzenia z trojaczkami i bliźniakami XD No i dziadzie odeszli... Smutne ; C Ginny! Moja ulubienica znalazła chłopaka! Słodko =3 |
love, love :D tylko, żeby nic się teraz nie popsuło :)
|
znaczy sie oni jeszcze nie sa para tylko przyjaciolmi :P....a najlepsze jest to, ze......Kai i Mary Lou znowu beda mieli dziecko!!! Nrass mnie tak zalatwil trolololooo xD
|
Ajajaj miłość unosi się w powietrzu <3:D
Ciekawa jestem jak Ginny będzie wyglądała jako młoda dorosła :) Szkoda staruszków:( |
Gaara jest seksi *_*
DLACZEGO UŚMIERCIŁAŚ KATE I MIHAWKA,no. D: Mogłaś poszpanić kodem buydebug >DD Ginny (czy tylko mi się z Harrym Potterem kojarzy ? XD) jest śliczna,uroda mnie dowala na kolana. *^* Czekam na więcej ! =3 |
Biedna Kate i Mihawk. :(
Gaara i Ginny są dla siebie idealni, nie przeciągaj tego za długo. :D |
o nie kolejne trojaczki?;d powiedz nam w końcu co to za chłopak na ławce w parku ;d no nie myślcie sobie, że będzie łatwo, eyvee będzie z Ginny i Garrą przeciągać w nieskończoność jak z Catchy i Natsu ;d hohohu ;d
|
Te chlopak na lawce mial byc partnerem dla mojej Divy.....taki niedorobiony lekko Adam Sevani xD....chcialam ich do starling przeniesc....tylko te drzewa genealogiczne :(...Rossie mialaby mieszkac w Appalosa, no ale.....DUPA, nie wiem co zrobie wkoncu :P Jeszcze sciagnal zarabiste miasto do simsow 3ki xD...
Co robic? Przeniesc ich czy wszyscy w Sunset maja zyc i zyc i zyc :)? |
Mają żyć i żyć i żyć xD..a jak wolisz ? ;D Och widzę ze masz nową miłość xD Najpierw Natsu ( chyba bo ja sie zaczęłam jarać oglądaniem rodzinek jak był twoja miłością Natsu..<3) później Mihwak a teraz Adam..ale czemu Adam nie jest z jakiegoś anime ? aż dziwne..xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:06. |