TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Propozycje zmian (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65371)

Alcioo :33 08.02.2014 13:27

Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

A mam jeszcze tylko małe pytanie na sam koniec,
skoro tak bardzo to nie uraża mojej religii i chciałbym, żeby to było powszechne i wisiało wszędzie, to co? Może mi pasuje że ktoś nazywa się Matką Boską, ponieważ stwierdzam, że zachowuje się jak owa dziewica, która poczęła dziecko z ducha świętego.
Proszę uszanować moje poglądy religijne i chciałbym, żeby to było chwalone, wszędzie!

@Apo skoro wierzysz w Matke Boską to znaczy ze jestes katolikiem, a w katolicyzmie z tego co sie orientuje zabraniają nazywania samego siebie lub innej osoby Bogiem/Jezusem/Matka Boską, bo "nie będziesz miał bogów cudzych przede mną" oraz 'brał imienia pana boga swego nadaremno". i proszę cię, skończ już, bo ty akurat się pogrązasz.

Kjalvör 08.02.2014 13:28

Tyle, że to tak jakby nie jest koncert życzeń, nie?

Alcioo :33 08.02.2014 13:29

Jeżeli dla kogoś jest koncert życzeń, to why not for me?

Kjalvör 08.02.2014 13:33

Myślicie, że ktoś sobie dla frajdy zgłosił tą rangę? Tak na złość? Bo nie trafiła w jego gusta? Skoro miał powód to miał powód, wasze dyskusje powodu nie mają.

Paździoch Menda Złośliwa 08.02.2014 13:36

https://i.chzbgr.com/maxW500/5875946752/h72D1AEA9/
tyle ode mnie.

Alcioo :33 08.02.2014 13:37

e tam, pierdzielisz głupotu

mi się to jasno nie podoba

skoro mogła ustawić jakąkolwiek rangę, to? w czym problem? niech owa osoba zablokuje Flo i na nią nie patrzy, pf

A jak to mówicie ''skończcie się pogrążać''

La Tortura 08.02.2014 13:39

Cytat:

może wszyscy ustawmy sobie rangi Allah, Jahwe, św. Józef, Jan Paweł II, Eminentissimo Dziwisz, Papa Franscesco, będzie super
Papa Francesco mnie rozwaliło xDDD
Nie no ogólnie rozumiem, że Matka Boska nie przejdzie ;__; I motyk dobrze mówi, że się zgodziłam na to, żeby jak coś to zmienić. Dziwi mnie to trochę, Caesum dobrze powiedział - Pipa ciemności też może obrażać, a tutaj nikt sie nie sprzeciwi. No dla mnie pipa to obraźliwe słowo, uraża mnie jako kobiete. :D
Laseczko - z tym Jezusem to prawda jest, sorry ale takie imie jest i może ja jestem Jezusem? (czyt. hezus xD) Ciekawe czy komuś przeszkadza takie imię, hem... No ne nie ważne, będę Bosa, mam nadzieje ze nikogo to nie obraża :< szkoda tylko, ze ranga Matka Bo*** i Matka Bos*a nie przeszły. ;D I spoko, ze to komuś obraża uczucia religijne, ale nadal twierdze ze to jest pospolity b** d*** (cenzura zeby warna nie wyłapać..)

Zresztą sorry motyk - ale nawet ty mi napisałeś na pw, ze to ból dupy, wiec nie wiem czemu admini teraz rozdają warny za takie stwierdzenia.
Laseczko - nie oklamujmy się, ale serio bronisz swojej rangi. ;p
Apocalypsa - szczerze nie skojarzyl mi sie nigdy twoj nick z ta nazwa ksiegi, ale teraz juz mi sie kojarzy. Co mogę z tym zrobić? :D ...

astoria 08.02.2014 13:41

Cytat:

Napisał Alcostam
niech owa osoba zablokuje Flo i na nią nie patrzy, pf

idac tym samym tokiem myslenia, jak masz az taki bul dupy o range na forum o simsach (dear God, to nawet brzmi zalosnie) to mozesz sie przeleciec po niezawodna masc do apteki i nie truc dupy adminom i userom przegladajacym ten temat, no nie?

La Tortura 08.02.2014 13:42

avatar omegi kojarzy mi się z tym wężem z ogrodu Eden, który był szatanem. Proszę zmienić :P nie no żartuje ofc, niech nikt mnie nie blokuje rangi juz nie mam przecież :<...

Mroczny Pan Skromności 08.02.2014 13:47

Flo, jesteś naprawdę chyba jedyną osobą, z którą można normalnie podyskutować, dlatego dopiero tera coś piszę :P
Owszem, jest takie imię, ale nie jest brazylijskie :D Zresztą jest/była na tym forum osoba o takim nicku i nikt nigdy nie miał o to pretensji.
Nie bronię swojej rangi, gdyż:
- nie jest moja :D
- myślałem, że tamten post nawiązuje do uczuć religijnych, a słowo pipa może być co najwyżej gorszące, ale na pewno nie obraźliwe ;) i tylko o to chodziło, jeśli np. teraz admini by uznali że to nieodpowiednie słowo to nie mam zastrzeżeń :D

Kjalvör, miszczynio :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:45.