![]() |
Odp: The Sims 2 Ultimate Collections - problemy
O, to świetnie! :) Dziękuje za odpowiedź :)
|
Nie mam, ani nie kupiłam the sims 2 na allegro, wszystko przez ''i-love-the-sims'' kod.
|
Czyli jeśli masz konto na Origin, to gra w dalszym ciągu powinna się na nim znajdywać ;)
|
Słuchajcie ciągle mi wywala taki błąd. Simka mi gotowała i pod koniec gotowania kiedy ściąga danie z kuchenki wywala mi to okienko. Cancel nic nie daje, delete boję się kliknąć, więc klikam reset i znika moje jedzonko. Więc każę jej znowu ugotować i tak w kółko. Próbowałam innym simem i tak samo. Miałam w kuchni lodówkę, kuchenkę, ladę, stół i krzesła cc, wszystko zmieniłam na oryginalne z gry, ale problem nie zniknął. HELP.
https://vpx.pl/i/2016/01/25/20160125_220859.jpg |
Czy jedzenie, które gotowała pobrałaś z internetu?
|
Nie, jedzenie nie było pobierane z neta.
|
Przemebluj kuchnię. Mówię serio. Postaw kuchenkę i blat w innych miejscach niż stały.
Jeśli to nie pomoże, to albo będziesz musiała przeinstalować grę, albo dojść do tego, który stół/blat tak skrzywdził Ci EAxisowe meble. |
Kurde tylko, że ja mam akurat tam bardzo małą tą kuchnię i nie wiem jak ją przemeblować, chyba , że zdemoluję cały dom :D Wieczorem wejdę i zobaczę w innych domach, czy się normalnie gotuje. A wracając do tego domu, to nic nowego nie wgrywałam, więc te dodatki mam już jakiś czas, chociaż nie używałam ich jeszcze.
|
Cytat:
|
Witam!
Mam mały problem z nastolatkiem. Otóż kiedy taki jeden wraca ze szkoły,wychodzi z autobusu i zaczyna przeglądać wykaz ocen (czy co to jest) po pewnym czasie jakby resetuje się,przez co nie dostaje prac domowych (a z tego co pamiętam to powinien takowe mieć).Nie wiem jak to jest z innymi ale zaraz to sprawdzę... Co z tym fantem zrobić? Jakby co nie robiłam niczego co psuje otoczenie wg. poradnika Liv. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:34. |