![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
Chociaż zawsze możesz zadzwonić/napisać do pomocy technicznej/obsługi klienta origin Tymi bonusikami są lampki nocne o kształcie plumboba, które tworzą aurę emocjonalną (?)... po polsku, każda wywołuje inne emocje. :) |
Czy można zmieniać strój do pracy?
|
Czy wyszła już aktualizacja naprawiająca problem, że jak żona bierze ślub to przejmuje nazwisko męża?
|
Cytat:
hmm... a daloby sie jakos odinstalowac czworke z mojego obecnego i zainstalowac na tamto? bo z tego co zrozumialam to nie ale wole sie upewnic... |
Cytat:
|
Od niedawna mam grę. Muszę przyznać, że całkiem mi się podoba. Mam jednak dwa pytania, jedno czysto teoretyczne:
Po co są zioła? Czy są potrzebne do przyrządzania jakichś potraw, czy sim może je sobie tak po prostu hodować? Oraz drugie: Jak mam kazać simowi robić pompki? Klikam na niego, ale nie ma nigdzie takiej opcji :( |
Klikasz na ziemie/podloge, nie na sima i nie jestem pewen czy sim nie musi mieć cechy aktywny
|
Ok, dzięki już wszystko wiem :)
|
Zioła są w wykwintnych potrawach.
Mam takie pytania odnośnie robienia rodzin wielopokoleniowych. Jak to jest ze starzeniem się simów w okolicy? Odnosi się to tylko do tych mieszkających w domach czy do wolnobiegających też? A jeśli wszyscy równo umierają to co z nowymi? I co z przyrostem naturalnym? Pojawia się jakaś nowa dzieciarnia? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:18. |