TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Słodki Pan Ciastek 25.09.2014 14:21

Odp: Forumowa Mafia IV

Ja na "Ktoś". Jest za podejrzana xD

Malfurion 25.09.2014 14:25

Cytat:

Napisał orka Helena (Post 1833660)
Don, a ja mialam wlasnie ciebie proponować;p za cicho siedzisz coś

Jak mam cos do powiedzenia to pisze, proste ;P A czy za cicho... to nie wiem. Sa uzytkownicy, ktorzy napisali tutaj mniej ode mnie ;))

Shiver 25.09.2014 14:27

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1833651)
Osoba na którą będę dziś głosował to Ktoś. Strasznie podejrzana jest moim zdaniem.

Może się w końcu zdecyduj Ciastek? Wczoraj miałeś zupełnie inne typy :P

Nie wiem jeszcze na kogo zagłosuję, obstawiałbym orkę albo Apo, ale zastanowię się jeszcze...

Pink Panther 25.09.2014 14:38

Dobra, przemyślałem sobie wszystko przez noc i doszedłem do wniosku, że:
1) na Dianę nie ma co głosować, bo to, że się nie udziela o niczym nie świadczy.
2) SPC za bardzo się wychyla. Nadal go podejrzewam, ale zostawiłbym głosowanie na niego na później, bo w sumie mafioso raczej by się tak nie rzucał.
3) Don dalej jest dla mnie podejrzany, ale coraz mniej, bo w sumie nie robi nic dziwnego :|
4) Apo nadal podejrzewam, ale...
5) ...moje podejrzenia kieruję teraz przeciwko krewetce i orce Helenie.
Ze względu na m.in. ten post:

Cytat:

Napisał orka Helena (Post 1833622)
Na Apo zagłosowałabym w ostateczności, może być w mafii a może nie, ale wysuwa dobre podejrzenia i mocne argumenty. Na Qwerty'ego moge zagłosować, choć wątpie żeby był w mafii no ale na kogoś w końcu trzeba :D

Chwila chwila. "Apo może być w mafii, ale zagłosuję na kogoś, kto według mnie w mafii nie jest, no bo na kogoś trzeba ten głos oddać"? To jest bardzo dziwne i podejrzane ;P

Krewetka wczoraj napisał coś bardzo podobnego. I nakłaniał mnie, żebym dzisiaj ja z nim zagłosował na Shivera, a jutro on ze mną na Apo. I co, pewnie bym został dziś sprzątnięty po zagłosowaniu na Qwerty'go? ;P

Według mnie mafiosami mogą być krewetka, orka Helena i Apo (bo orka i Lubicz próbują nas odwieść od głosowania na Renibow).

La Tortura 25.09.2014 14:42

PP, wątpie zeby był w mafii tak samo jak mam wątpliwości co do każdego z was xD no bo niby jakie mam podstawy ze byc pewnym? ;p Ja skupiłabym się na osobach, które najbardziej manipulują. ;d A apolipto moze byc w mafii ale mimo wszystko jej posty mają sens i dają do myślenia.

Pink Panther 25.09.2014 14:43

Cytat:

Napisał orka Helena (Post 1833669)
ale mimo wszystko jej posty mają sens i dają do myślenia.

ALBO Apo próbuje nam podstawić kogoś, kto w mafii nie jest, żeby na niego głosować.

La Tortura 25.09.2014 14:47

no to też jest możliwe, #tró

konformistyczny lodzik 25.09.2014 14:51

Genesis, ale Ty myślisz, haha :D
I tak jestem niewinna, a jeżeli mnie zabijecie to sobie zaszkodzicie xd
w ogóle to mam wtyki w mafii tak btw, i jesteście już martwi - jaka ja jestem zabawna, ha ha ha <3

Malfurion 25.09.2014 14:57

Cytat:

Napisał Juliet (Post 1833672)
Genesis, ale Ty myślisz, haha :D

Mysle, mysle ;) :P
Ja nadal obstawiam, ze w mafii jest "ktos" z redakcji, a to juz znacznie zmniejsza krag podejrzanych :) Mysle, ze warto pojsc tym tropem

Pink Panther 25.09.2014 14:59

Cytat:

Napisał Genesis (Post 1833673)
Ja nadal obstawiam, ze w mafii jest "ktos" z redakcji, a to juz znacznie zmniejsza krag podejrzanych :) Mysle, ze warto pojsc tym tropem

Przeczucie, czy poszlaki? ;P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:23.