![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Ja na "Ktoś". Jest za podejrzana xD
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem jeszcze na kogo zagłosuję, obstawiałbym orkę albo Apo, ale zastanowię się jeszcze... |
Dobra, przemyślałem sobie wszystko przez noc i doszedłem do wniosku, że:
1) na Dianę nie ma co głosować, bo to, że się nie udziela o niczym nie świadczy. 2) SPC za bardzo się wychyla. Nadal go podejrzewam, ale zostawiłbym głosowanie na niego na później, bo w sumie mafioso raczej by się tak nie rzucał. 3) Don dalej jest dla mnie podejrzany, ale coraz mniej, bo w sumie nie robi nic dziwnego :| 4) Apo nadal podejrzewam, ale... 5) ...moje podejrzenia kieruję teraz przeciwko krewetce i orce Helenie. Ze względu na m.in. ten post: Cytat:
Krewetka wczoraj napisał coś bardzo podobnego. I nakłaniał mnie, żebym dzisiaj ja z nim zagłosował na Shivera, a jutro on ze mną na Apo. I co, pewnie bym został dziś sprzątnięty po zagłosowaniu na Qwerty'go? ;P Według mnie mafiosami mogą być krewetka, orka Helena i Apo (bo orka i Lubicz próbują nas odwieść od głosowania na Renibow). |
PP, wątpie zeby był w mafii tak samo jak mam wątpliwości co do każdego z was xD no bo niby jakie mam podstawy ze byc pewnym? ;p Ja skupiłabym się na osobach, które najbardziej manipulują. ;d A apolipto moze byc w mafii ale mimo wszystko jej posty mają sens i dają do myślenia.
|
Cytat:
|
no to też jest możliwe, #tró
|
Genesis, ale Ty myślisz, haha :D
I tak jestem niewinna, a jeżeli mnie zabijecie to sobie zaszkodzicie xd w ogóle to mam wtyki w mafii tak btw, i jesteście już martwi - jaka ja jestem zabawna, ha ha ha <3 |
Cytat:
Ja nadal obstawiam, ze w mafii jest "ktos" z redakcji, a to juz znacznie zmniejsza krag podejrzanych :) Mysle, ze warto pojsc tym tropem |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:23. |