![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
Co do nazwy to mi się podoba, a dosłowne tłumaczenie głupie. :D |
|
Fajne te zdjęcia zwłaszcza to jak ten sim uczy psa to mi się bardzo podoba ;). Dobrze że wreszcie dali jakieś nowe zdjęcia z gry ;)
|
Podoba mi się pies, jako pies, ale collie z krótką sierścią wygląda okropnie. Wiem, że jest odmiana krótkowłosa, ale nigdy mi się nie podobała.
|
A jesteście pewni, że to są zdjęcia z wersji na pc, jeżeli tak to piesek jest super (ładnie wygląda)
E: to chyba jednak na pc bo 1 zdjęcie jest jakby w Sunset Valley :) @down nie wydziwiam xd po prostu pies wyglądał jak z wersji na konsole, spokojnie |
Einarr PC i nie wydziwiaj, a jak nie to daj nam tę słodką niewiedzę :D Colie faktycznie dziwny, materdeju, a szkoda bo to jedna z moich ulubionych ras :|
|
Cytat:
Collie bardzo ładny, z pewnością znajdzie miejsce w moim gospodarstwie. Ps: Serdecznie pozdrawiam użytkowniczkę Anie. Jestem pod wrażeniem Twoich wspaniałych klanów - mój nick jest moim hołdem dla Ciebie. |
Hahahahah, padnę, fan Bardów i to jaki! :D Annie ma męża jeśli dobrze pamiętam :D
A tak w ogóle to zauważcie, że ta fotka z zieloną trawką jest z Sunset V., widać z tyłu czubek czerwonej wieży ratuszowej i chyba stadion tam daleeeko :P |
Appaloosa Plains pieknee <3
ale na tej stronie pisza chyba głupoty,bo : pisza o wilkołakach a chyba ma ich nie byc. i "Pies może zagryźć niemowlę lub małe dziecko. " WTF O_O? |
Cytat:
Nie ma się z czego śmiać, każdy ma jakieś guru, ideał, wzór ;) Mój wybór padł na tą inteligentną kobietę, która zwykłą rodzinę zmieniła w prawdziwy majstersztyk! Każdy dzień kończę i zaczynam od wejścia na forum i sprawdzenia czy pojawiły się już nowe przygody tego wspaniałego klanu. Już nie mogę się doczekać Zwierzaków, a szczególnie rumaków! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:53. |