![]() |
Odp: Jak szybko być dobrym ogrodnikiem ?
Ceche: Zdolna ogrodniczka, i jak chcesz zeby szybko sie uczyla, to moze jeszcze Mol Ksiazkowy. Wysli ja tez na kurs ogrodniczy, chyba jest w sklepie spozywczym albo w labolatorium naukowym - pewna nie jestem. A w ksiegarni kupisz ksiazki na dany poziom i dla tej umiejetnosci, sa zielone ale nie pamietam jak sie nazywaja.
|
Odp: Pytania i odpowiedzi
Jeżeli nie chce Ci się czytać książek albo nie masz pieniędzy na kurs, możesz po prostu zbierać nasiona w okolicy i zasadzać je, jak masz ich dość dużo to simy szybko się uczą pielęgnując ogród.
|
Chryzantem Złocisty wydaje mi się że nic nie da, bo jedyne co daje to minusowany nastrój jak nie wychodzisz poza dom -_-
|
minusowy nastrój za nie wychodzenie z domu dostaje każdy sim.a ta cecha powoduje,że przebywając na dworze sim czuje się lepiej,więc może dłużej pracować w ogrodzie
|
Heej, ile dni muszę czekać, żeby pojawił mi się ten minusowy nastrójnik za niewychodzenie z domu? Bo moja Simka jest uwiązana w domu przez piątkę małych dzieci i jedno duże (czyt. te małe, porąbane potworki!), i zbyt często nie wychodzi. A poza tym, mają (Simowie) w domu lokaja, i on (ten lokaj), ciągle wyciąga mi z krzesełek dzieci nawet, jeśli jeszcze nie zjadły, albo budzi je i wyciąga z kojców. A poza tym to nie chce spać i się nie myje! O co tu chodzi? Nadmiar pracy? Przecież on tylko: zmywa, ściele łóżka, sprząta zabawki i inne przedmioty tj. prysznice, zabawki, blaty, gotuje i zaczepia te dzieci. A do tego jeszcze czyta do zmordowania! Co z nim zrobić? Zwolnić?
|
Pytanie...JAK można naprawić jakąś rzecz innego sima z okazji, kiedy się rozwija umiejętność majsterkowanie. Pisze, że znajdę tę rzecz w ekwipunku, patrzę, nie ma. Patrzę do wyposażenia rodziny nie ma, co mam zrobić?
|
@up A co to za rzecz wiesz? Może musisz iść do tego sima i ją odebrać?
|
Jest w ogólnym wyposażeniu rodziny!
Patrz: Tryb kupowania, trzecia (?) ikonka. (Dobrze pamiętam?) EDIT: [img]http://i52.************/4s08xy.jpg[/img] |
@up zgadza się ale ona napisała, że w wyposażeniu rodziny tego nie ma.
|
...Ups...
Błąd gry?? Albo usunęło się przez przypadek? Albo sim-Kleptomaniak wziął? :D :redface: EDIT: Albo faktycznie idź do tego sima i się zapytaj. Może wtedy się pojawi... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:32. |