![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Czy istnieje kod na powiększenie jakiś umiejętności na maxsa? Czytałam że jest jakiś MasterController czy jakoś tak, ale nie działa, a może ja źle tego kodu używam...?
|
@UP, MasterController to nie kod, tylko mod. Poczytaj mojego bloga na temat wstawiania modów do gry. Niektórym ludziom mody nie chcą działać, zwłaszcza te NRaas (np. właśnie NRaas MasterConroller). Na końcu bloga jest info, co robić w takim przypadku.
Blog o wstawianiu modów NRaas Master Controller V49 |
Aaaa...ja nie lubię modów:D
|
lazuryt, też myślałam, że nie lubię. bałam się, że będę miała jakieś problemy po nim i takie tam, ale teraz, jak już go mam (potrzebowałam go kiedyś), to stwierdzam, iż często jest przydatny :D
(brzmi jak z jakiejś reklamy :| ) a innego sposobu nie ma. |
Połówka racji nie masz:D Jest inny sposób...KSIĄŻKI:) + testingcheatsenabled true:) + skrzynka:D
|
@UP i Simy i tak spędzają wiele godzin na czytaniu, malowaniu itd. I na dodatek nie wszystkiego możesz się nauczyć. Jeśli masz Wymarzone Podróże i chcesz Sima nauczyć fotografii, musisz jechać do Egiptu, chcesz nauczyć go wszystkich przepisów kulinarnych i metod łowienia ryb, musisz jechać na wakacje... Chcesz nauczyć go szybko ukrytej umiejętności... Gra nie oferuje takiej możliwości, tylko mod (np. NRaas MasterController).
|
Ej a jak na stronie oficjalnej the sims 3 miec więcej simPoints'ów ale nie chce kupować itp.
|
No... Trzeba kupić.
|
A mam takie ogóle pytanie : czy można malować sufity ?
|
Można, ale ja też nie mam pojęcia jak, więc się dołączam do pytania.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:00. |