TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Searle 13.09.2011 06:47

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ja w sumie nie miałabym nic przeciwko pojawieniu się wilkołaków, bo w dwójce nigdy nie udało mi się sima zamienić w tego stwora, ale na pewno przeszkadzałoby mi, gdyby wilkołaki wraz z wampirami opanowały całe miasto.

Łezka 13.09.2011 07:16

Zgadzam się z Searle - mam jeden zapis, na którym 3/4 miasta to wampiry - epidemia wampiryzmu w Twinbrook. Do tematu. Na jednym ze zdjęć widać Sima, który jakby chciał podnieść coś bardzo malutkiego z ziemi - jakby mały ptak, albo jaszczurka. Co to jest? Będzie można samemu łapać zwierzęta?

anie_1981 13.09.2011 09:11

Nawet będzie trzeba, bo zdaje się, że nie da się ich kupić w sklepach. Na jednym zdjęciu jest taki jakby chomik, ale jest tak mały ten zwierzak a screen z oddalenia, że nie do końca jestem pewna co to jest. Może to być też mały ptaszek.

miłośniczka zwierząt 13.09.2011 10:18

mi to tam nie przeszkadza że trzeba będzie łapać mniejsze zwierzęta. Mi tam bardziej przypominał chomika.

anie_1981 13.09.2011 11:19

Mi też nie przeszkadza łapanie zwierząt. Będą po części do kolekcjonowania, a po części dla frajdy... :P

Spectrum 13.09.2011 13:22

Tylko mam nadzieję, że jak kupi się klatkę/tarrarium itp. to będą 'podstawowe zwierzęta, które można od razu kupić, a jeśli będzie się chciało np innego węza, trzeba będzie go złapać :) tak jak w przypadku kuli do rybek :)

Searle 13.09.2011 13:27

Einarr - też na to liczę. Byłoby to bardzo dobre rozwiązanie.

Jason_Bard 13.09.2011 13:32

Witajcie użytkownicy tego zacnego forum!
Jestem tu nowy ( wcześniej wchodziłem na forum często ,aby poczytać historie rodu Bardów - pozdrawiam fenomenalną autorkę!) , a teraz jest mi przykro bo nikt nawet nie raczy mi odpowiedzieć na zadane pytanie dotyczące ras psów ... Nie miałem pojęcia ,że tak ignoruje się tutaj nowych użytkowników :(

Spectrum 13.09.2011 13:35

Cytat:

Napisał Jason_Bard (Post 1447202)
Witajcie użytkownicy tego zacnego forum!
Jestem tu nowy ( wcześniej wchodziłem na forum często ,aby poczytać historie rodu Bardów - pozdrawiam fenomenalną autorkę!) , a teraz jest mi przykro bo nikt nawet nie raczy mi odpowiedzieć na zadane pytanie dotyczące ras psów ... Nie miałem pojęcia ,że tak ignoruje się tutaj nowych użytkowników :(

Jeszcze nie ujawniono pełnej listy ras na pc, ale będzie krótkowłosy Collie, doberman, bullterier i jeszcze dużo innych, ale wątpie, aby każdy pamiętał i rozpoznał wszystkie rasy ze screenów

Jason_Bard 13.09.2011 13:37

Cytat:

Napisał Einarr (Post 1447203)
Jeszcze nie ujawniono pełnej listy ras na pc, ale będzie krótkowłosy Collie, doberman, bullterier i jeszcze dużo innych, ale wątpie, aby każdy pamiętał i rozpoznał wszystkie rasy ze screenów

Dzięki Einarr za odpowiedź :) Akceptacja wiele dla mnie znaczy.
A te screeny , które kiedyś były ( 60 ras psów) to były na PS3 i ich na pewno nie będzie na PC?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:05.