![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Nawet jakby mi dopłacili to bym tej gry nie chciała :lol2: |
Zgadzam się. Animacje są okropne, cieszę się, że nie muszę kupować tej gry.
|
Ja też się zgadzam... :P Nie złączające się usta to taki mały błąd, a drążni jak nie wiem...
|
A bo to jedyne przeciw tej grze
Brak drzewa genealogicznego, straży pożarnej, gazet, małych dzieci.. Basenów! A fontanny które wyglądają jak baseny są! Wielkie emocje! Dzisiaj na wideo simka gotowała i się zapaliło. To dopiero jak kazali jej wejść w ogień to przestała być szczęśliwa i godzinę umierała w tym ogniu... Brak kupowania ubrań i jedzenia, wszystko w szafie i lodówce. Coś czego nigdy nie zmienią.. Niemowlę tylko w kołysce, nie można z nim chodzić! |
Cytat:
Przy premierze trójki też było sporo marudzenia, a teraz mało kto to pamięta. |
Teleportacja ze środka parceli, iście do pracy to wyjście przed dom i zniknięcie....
Nie no dla kogoś kto kupi wszystko aby tylko miało w sobie The Sims to może być spoko.. No cóż, każdy ma inny gust |
Ogólnie to drażni mnie jeszcze w tej grze możliwość nadania simowi tylko 3 cech charakteru, jeszcze z bardzo upośledzonej listy(no bo ile tego jest?).
Już nie mówię o gestykulacji simów, strasznie przerysowana. Każdy sim na gameplayach wymachuje rękami jakby wziął czegoś za dużo. |
Cytat:
Chodzi o to,że podczas premiery trójki nie dostawaliśmy ciągłych newsów o okrojeniu gry. |
Cytat:
|
W podstawce trójki dorośli mogli mieć 5 cech charakteru, a z dodatkiem SŻ można było zdobyć dodatkowe dwie. Jest różnica. Na plus jednak wychodzi możliwość zmieniania aspiracji w TS4. W TS3 było to możliwe dopiero po wykupieniu nagrody za punkty szczęścia życiowego - takie se rozwiązanie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:34. |