TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Irbis 29.08.2014 21:38

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:

Napisał Shattered (Post 1830053)
Aaa 60 bym nie dała :P
Nie warto
Pocałowała go, a nawet ich usta się nie zetknęły! 0:50
https://www.youtube.com/watch?v=5Wwq4d-_dVo

Simy się kręcą w kółko, albo ustawiają niewiadomo ile żeby pogadać. Porażka

Nie no faktycznie, dramat. Nie kupuje tej gry, jest beznadziejna, bo się simom usta nie złączyły. Co za żenada. Dno, gra się cofa, itp...
Nawet jakby mi dopłacili to bym tej gry nie chciała :lol2:

Caesum 29.08.2014 21:48

Zgadzam się. Animacje są okropne, cieszę się, że nie muszę kupować tej gry.

anie_1981 29.08.2014 21:53

Ja też się zgadzam... :P Nie złączające się usta to taki mały błąd, a drążni jak nie wiem...

Shattered 29.08.2014 22:15

A bo to jedyne przeciw tej grze
Brak drzewa genealogicznego, straży pożarnej, gazet, małych dzieci.. Basenów! A fontanny które wyglądają jak baseny są!
Wielkie emocje! Dzisiaj na wideo simka gotowała i się zapaliło. To dopiero jak kazali jej wejść w ogień to przestała być szczęśliwa i godzinę umierała w tym ogniu...
Brak kupowania ubrań i jedzenia, wszystko w szafie i lodówce. Coś czego nigdy nie zmienią..
Niemowlę tylko w kołysce, nie można z nim chodzić!

Kasztanek 29.08.2014 22:15

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1830056)
Nie no faktycznie, dramat. Nie kupuje tej gry, jest beznadziejna, bo się simom usta nie złączyły. Co za żenada. Dno, gra się cofa, itp...
Nawet jakby mi dopłacili to bym tej gry nie chciała :lol2:

Nawet gdyby usta simów perfekcyjnie się złączyły, etatowi hejterzy znaleźli by inny powód, by narzekać na czwórkę. :)
Przy premierze trójki też było sporo marudzenia, a teraz mało kto to pamięta.

Shattered 29.08.2014 22:17

Teleportacja ze środka parceli, iście do pracy to wyjście przed dom i zniknięcie....
Nie no dla kogoś kto kupi wszystko aby tylko miało w sobie The Sims to może być spoko..
No cóż, każdy ma inny gust

monkey 29.08.2014 22:44

Ogólnie to drażni mnie jeszcze w tej grze możliwość nadania simowi tylko 3 cech charakteru, jeszcze z bardzo upośledzonej listy(no bo ile tego jest?).
Już nie mówię o gestykulacji simów, strasznie przerysowana. Każdy sim na gameplayach wymachuje rękami jakby wziął czegoś za dużo.

Mentosik57 29.08.2014 23:36

Cytat:

Napisał Kasztanek (Post 1830061)
Przy premierze trójki też było sporo marudzenia, a teraz mało kto to pamięta.

Na pewno nie aż tyle jak teraz.Wtedy może 1,2 osoby na 10 marudziło na trójkę.Teraz jest na odwrót.Te 1,2 osoby są za czwórką na 10 marudzących ;P

Chodzi o to,że podczas premiery trójki nie dostawaliśmy ciągłych newsów o okrojeniu gry.

Pink Panther 29.08.2014 23:37

Cytat:

Napisał monkey (Post 1830067)
Ogólnie to drażni mnie jeszcze w tej grze możliwość nadania simowi tylko 3 cech charakteru, jeszcze z bardzo upośledzonej listy(no bo ile tego jest?).

A ile jest w podstawce Trójki? ;) Dużo dodają dodatki.

Kędziorek 30.08.2014 00:06

W podstawce trójki dorośli mogli mieć 5 cech charakteru, a z dodatkiem SŻ można było zdobyć dodatkowe dwie. Jest różnica. Na plus jednak wychodzi możliwość zmieniania aspiracji w TS4. W TS3 było to możliwe dopiero po wykupieniu nagrody za punkty szczęścia życiowego - takie se rozwiązanie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:34.